UA
 

Більше свободи з новим девайсом від бренду glo™Реклама

Корреспондент.biz,  14 марта 2023, 22:51
0
1263
Більше свободи з новим девайсом від бренду glo™
Фото: Надане рекламодавцем

Цієї весни в Україні з'явиться новий пристрій для нагрівання тютюну від glo™. Новинка отримала назву glo™ Hyper X2 Air, та є продовженням найсучаснішої серії бренду glo™ Hyper.

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Бренд gloтм продовжує розвивати свої пристрої та прагне задовольнити різноманітні запити повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. Команда бренду цінує свободу, тому постійно вдосконалює технологію, зовнішній вигляд та формати девайсів. «Свобода там, де ти», і вона неможлива без різноманіття пропозицій, які дозволяють  зробити вибір без компромісів.

Хоча останній пристрій — gloтм HYPER X2 — вийшов лише восени 2022 року, уже весною 2023 року ця серія отримала продовження. Новенький gloтм Hyper X2 Air буде легшим, компактнішим, ніж попередня модель, і тому ще зручнішим у користуванні.

Мета бренду gloтм створювати не просто пристрої для нагрівання тютюну, а стильні моноблоки, для яких дизайн є однією із визначальних рис. gloтм Hyper X2 Air — не став винятком. Його палітра складається із семи виразних кольорів, які привертатимуть погляд, та дозволять кожному знайти відтінок, що справді подобається.

Та новий дизайн пристрою не привід йти на поступки у технологічному плані. Так само, як і попередній девайс із цієї серії, gloтм Hyper X2 Air — використовує ту ж  саму прогресивну технологію. Він безпечний, легкий у користуванні, швидко гріється та довго тримає заряд. Так, цей пристрій буде готовий до використання за 30 секунд у режимі Standard та на 10 секунд швидше у режимі Boost. А за повністю зарядженої батареї його вистачить до 20 сеансів без підзарядки*.

Як бачиш, gloтм Hyper X2 Air отримав нове візуальне втілення, та зберіг основні характеристики найбільш прогресивної лінійки. Чекай на появу новинки в Україні і дуже скоро, ти сам зможеш у цьому переконатись. Щоб не пропустити старт продажів, слідкуй за новинами на офіційному сайті бренду та на сторінках соціальних мереж.

А якщо ти хочеш стати одним із перших власників нового девайса, переходь за лінком та оформлюй передзамовлення. Перші 1000 повнолітніх споживачів, які в період з 6 березня по 10 квітня 2023 року замовлять glo™ Hyper X2 Air, гарантовано отримують у подарунок** враження від відомого бренду.

І головне пам'ятай: свобода там, де ти!

 

* До 20 сесій без підзарядки. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.

** Спеціальна пропозиція діє з 6 березня по 10 квітня 2023 року. Кількість подарунків обмежена. Деталі за посиланням. glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

ТЕГИ: курениеникотин
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...