UA
 

BRAND PEOPLE CAMP 2023 на Тенерифе: українські експерти та підприємці отримали ексклюзивну можливість заявити про себе на світовому ринкуРеклама

Корреспондент.biz,  23 марта 2023, 09:45
0
55
BRAND PEOPLE CAMP 2023 на Тенерифе: українські експерти та підприємці отримали ексклюзивну можливість заявити про себе на світовому ринку
Фото: надане рекламодавцем

Українські експерти та підприємці зібралися на Канарських островах у закритій фокус-групі – знайти найкращі рішення для масштабування поточної чи створення нової справи.

Місія BRAND PEOPLE CAMP – допомогти гідним якісно заявити про себе та стати впізнаваними та затребуваними в Україні та на міжнародному ринку у нових реаліях.

Ключове завдання кемпу – не лише об'єднати ділових людей з України, а й створити нові історії успіху українців на міжнародному рівні. Тим самим допомогти Україні залишатися не лише світовим брендом, а й світовим трендом на довгі роки після нашої Перемоги.

Це унікальне поєднання бізнес-практики, неформального спілкування та ексклюзивного дозвілля у найкрасивіших місцях планети. Це індивідуальний підбір найефективніших рішень. Це корисні знайомства, потенційні партнерства та колаборації. Це шлях до міжнародної впізнаваності.

Унікальність заходу полягає також у тому, що крім зворотного зв'язку від продюсерів, кожен учасник отримує зворотний зв'язок від інших учасників. Як доводить практика, така кількість людей одночасно не помиляється. Цей підхід дозволяє заощадити гроші та зберегти найдорожчий ресурс – час.

Організатор та куратор івенту – Олег Філішин, засновник Першої спільноти публічних людей BRAND PEOPLE, продюсер, найвідоміший у своїй ніші український спікер, що входить до Топ-100 успішних людей України. До речі, паралельно з кемпом Олег організував найбільший міжнародний благодійний тур, який будь-коли організовували спікери з України.

Психолог івенту – Аліна Поліщук, член Всесвітньої Асоціації Позитивної Психотерапії (WAPP), Топ-100 успішних українців у номінації «Психолог року 2021».

Знайомимо вас з учасниками:

Ірина Бондарева. Засновниця однієї з п'яти найбільших туристичних компаній України із 25-річною історією. Живе у Лондоні, Велика Британія.

Отримала новий продукт – преміальні подорожі: не просто відпочинок, а спілкування з гідними людьми в атмосфері, яка формує якісне оточення та корисні зв'язки.

Інна Базан. До війни – власниця великої рекламної агенції. Живе у Варшаві, Польща.

Отримала новий продукт – онлайн-студія нейрографіки.

Ольга Павленко. Фотограф. Digital-маркетолог. Власниця інстаграм-магазину. Живе у Лодзі, Польща.

Отримала новий продукт – SMM-агенція з акцентом не візуальний контент.

Юлія Ступіна. До війни успішно залучала спонсорів на великі заходи та міжнародні виставки, зокрема Fashion Week, Dubai Expo. Живе у Харкові, Україна.

Отримала декілька нових напрямків бізнесу: залучення спонсорів у масштабні соціальні проєкти; міжнародна логістика; реалізація агропродукції на міжнародному ринку; продаж установок з переробки та перетворення на енергію найнебезпечніших відходів планети.

Анна Сторчеус. Розвиває декілька напрямків бізнесу. Живе у Дюссельдорфі, Німеччина.

Отримала соціальний проєкт – платформа, на якій кожна успішна жінка матиме можливість поділитися своїм досвідом та змінити на краще життя мільйонів жінок по всьому світу.

Яна Макарова. До війни – засновниця школи з підготовки до іспитів до Кембриджського університету. Живе у Хоршемі, Велика Британія.

Отримала новий продукт – онлайн-школа вивчення англійської мови з унікальним зануренням у британську ментальність.

 

Досвід організаторів доводить: тиждень на кемпі для більшості учасників перетворюється на Подію року. Тому що саме після цього тижня запускається низка чарівних змін у їхньому діловому та публічному житті.

Анонси наступних BRAND PEOPLE CAMP – в Інстаграм Олега Філішина

ТЕГИ: бизнесимидживент
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...