UA
 

Дивіться фільми по-новому: телевізор G+ гарантує унікальний досвідРеклама

Корреспондент.biz,  9 июня 2023, 08:00
0
377
Дивіться фільми по-новому: телевізор G+ гарантує унікальний досвід
Фото: надане рекламодавцем

Жоден смарт-телевізор у світі не може похвалитися такими функціями, як G+. Лише підключіть новинку до WiFi – і насолоджуйтесь будь-яким контентом з усіх можливих ресурсів.

Знаєте, як дратує шукати в інтернеті фільми, коли вони постійно мігрують із сайту на сайт, а замість кіно вам видають нескінченну рекламу? А як хочеться насолодитися повноцінною картинкою на великому екрані, та натомість доводиться прилаштовувати свій маленький ноутбук чи планшет на диванні подушки, ще й тягнути проводи? Забудьте про всі ці незручності, адже в Україні з’явився новий бренд смарт-телевізорів G+. Лише підключіть свій новий гаджет до інтернету – і телевізор сам згенерує для вас контент на ваш смак.

В чому унікальність?

Для того, щоб дивитись улюблені фільми з інтернету на великому екрані, вам не потрібно гаяти час на реєстрацію, якісь налаштування та введення реквізитів банківської картки. В телевізор уже вбудовані цілих три унікальні програми з різним дизайном та навігацією, тож кожен зможе обрати для себе варіант, який йому найбільше до вподоби. Вам буде потрібен лише доступ до WiFi – і все те, що ви так довго шукали на різних сайтах в інтернеті, буде доступне в інтерфейсі телевізора.

Застосунок, який вже встановлений у телевізор, акумулює контент не лише з усіх онлайн-кінотеатрів, а й з веб-сторінок. Значно полегшить пошук фільмів будь-якою мовою інтуїтивно зрозуміле меню та рубрикатор, а також супроводжувальна інформація з обкладинками кінострічок, фільтри, сортування за жанрами, різноманітні добірки. Крім того, в телевізорі зберігається історія переглядів, а ще можна "підгледіти", який контент обирають інші користувачі, та скористатися рекомендаціями.

Також G+ зберігає функції звичайного смарт-телевізора, на який ви самі можете встановити будь-яку програму, як-то ігри, соцмережі чи медіаплеєри – наприклад, YouTube чи Megogo. Всі моделі телевізорів працюють на операційній системі Android 11, тож дають доступ до застосунків у Play Market. Також ви зможете вивести на свій смарт-ТБ трансляцію екрана з iOS та Android-пристроїв.

 

Безумовна гарантія

Цікавий і дуже важливий нюанс: виробник надає два роки безумовної гарантії на смарт-телевізори G+. Жодних підводних каменів, ніякого тексту дрібним шрифтом: за будь-якої несправності вам просто замінять ваш гаджет на новий незалежно від того, що в ньому зламалося (звісно, якщо не йдеться про повністю розбитий телевізор). Тож не доведеться чекати тижнями, поки його розберуть і зберуть заново. Мережа сервісних центрів працює по всій країні.

 

На будь-який смак

Лінійка телевізорів представлена вісьмома моделями – на будь-який смак і гаманець. Так, залежно від площі кімнати і бюджету ви можете обрати телевізор із діагоналлю 24, 32, 43, 50, 55 або 65 дюймів. При цьому в усіх моделях використовуються високоякісні матриці з технологією IPS, яка гарантує найкращу картинку – за кольором, контрастністю та яскравістю. А два потужні вбудовані динаміки забезпечують неймовірний реалістичний звук. Також смарт-ТБ залежно від моделі має до 16 Гб внутрішньої пам'яті.

Новий смарт-телевізор здатен вивести ваше дозвілля на абсолютно новий рівень, зекономивши час на пошуки кіно та подарувавши високоякісне зображення і звук.

ТЕГИ: телевизорДосугразвлечения
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...