UA
 

Найкращі ноутбуки ROG для геймерів і студентівРеклама

Корреспондент.biz,  14 сентября 2023, 19:40
0
726
Найкращі ноутбуки ROG для геймерів і студентів
Фото: надане рекламодавцем

Ігрові ноутбуки Republic of Gamers (ROG) відрізняються високою потужністю та вишуканим дизайном і стануть у пригоді не лише геймерам, а й студентам.

Оберіть один з трьох пристроїв, які чудово підійдуть і для ігор, і для навчання.

Компактний і потужний ROG Flow X13 (2023) GV302

Компактний 13,4-дюймовий ноутбук ROG Flow X13 (2023) GV302 оснащений у максимальній конфігурації восьмиядерним процесором AMD Ryzen 9 7940HS, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4070, 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та SSD місткістю 1 ТБ. Його сенсорний екран зі співвідношенням сторін 16:10 розкривається на 360 градусів, тож пристрій може працювати і як ноутбук, і як планшет.

ROG Flow X13 розроблено з прицілом на геймерів, проте він чудово підходить і для таких завдань, як створення програмного забезпечення та 3D-моделювання, адже ця модель має всю необхідну обчислювальну потужність. Крім того, розширити графічну потужність можна шляхом підключення до зовнішніх відеокарт.

Цей пристрій є дуже компактним, адже має товщину всього 16,7 мм та вагу в 1,3 кг. А технологія швидкого заряджання через порт USB-C відновлює заряд з 0 до 50% всього за 30 хвилин.

Комфортний, як ПК ‒ ROG Strix G16/18 (2023) G614/814

 

Ноутбуки ROG Strix G з діагоналлю 16 та 18 дюймів розраховані насамперед на шанувальників комп’ютерних ігор, адже гарантують комфорт і потужність ПК. Водночас портативність робить ці гаджети ідеальними для студентів. Максимальна конфігурація містить процесор Intel Core i9-13980HX, відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, 32 ГБ оперативної пам’яті та SSD на 1 ТБ.

Ця модель оснащена новітньою версією фірмової інтелектуальної системи охолодження ROG Intelligent Cooling, яка не дасть пристрою перегрітися.

ROG Strix G може бути оснащений акумулятором ємністю 64 або 90 Вт·год, підтримує заряджання через порт Type-C з потужністю до 100 Вт, що додасть зручності в дорозі чи при перебоях з електропостачанням. Мережеві інтерфейси Wi-Fi 6E та Ethernet дозволяють підключатись і до дротових, і до сумісних бездротових мереж.

Стильний малюк ‒ ROG Zephyrus G14 (2023) GA402

 

ROG Zephyrus G14 ‒ це нова версія 14-дюймового ігрового ноутбука, відомого своєю потужністю і портативністю. А дисплей AniMe Matrix на кришці пристрою дає змогу персоналізувати стиль ноутбука, зробивши його унікальним.

Максимальна конфігурація цієї моделі оснащена процесором AMD Ryzen 9 7940HS, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, 32 ГБ оперативної пам’яті та SSD на 1 ТБ. Система охолодження ROG Intelligent Cooling дозволяє забути про ризик перегріву, а акумулятор на 76 Вт·год забезпечить тривалу автономну роботу.

Ноутбук може бути оснащений панеллю ROG Nebula HDR із частотою оновлення 165 Гц і підсвічуванням Mini LED. Цей та інші варіанти дисплея відзначаються яскравістю, широким колірним охопленням і точністю відтворення кольорів, що підтверджено сертифікацією Pantone. А спеціальний режим дозволяє розгортати дисплей на 180° для різних варіантів використання. ROG Zephyrus G14 ідеально підійде для тих, хто навчається працювати з графікою чи анімацією.

Унікальний матричний дисплей AniMe Matrix можна запрограмувати так, щоб на ньому відображалися текстові повідомлення або системні сповіщення. Також він здатен реагувати на ваше джерело звукового сигналу в реальному часі або ж відображати анімацію. Це дає можливість зробити Zephyrus G14 по-справжньому унікальним!

Ноутбуки ROG завдяки своїм технічним характеристикам та ергономіці є ідеальним вибором для студентів, які шукають потужний пристрій для навчання.

Придбати ці та інші ноутбуки ASUS можна в широкій мережі партнерів компанії в Україні, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі оригінальної продукції. Серед переваг онлайн-магазину ASUS ‒ офіційна продукція з гарантією компанії, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.

 

ТЕГИ: ASUSноутбуки
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...