UA
 

"Школа управління продажем" - проривна програма з продажів в kmbs

4 мая 2011, 15:28
0
78
 Школа управління продажем  - проривна програма з продажів в kmbs

9 червня в kmbs стартує авторська програма Михайла Винницького "Школа управління продажем".

9 червня в kmbs (http://kmbs.ua/uk/)стартує авторська програма Михайла Винницького " (http://kmbs.ua/uk/Programi/Najblizhchi_programi_upravlinskogo_rozvitku/Prodazhi/Shkola_Prodazhu)Школа управління продажем".

Програму створено для керівників напрямів продажу та маркетингу, регіональних та key account менеджерів, генеральних та комерційних директорів, які приймають рішення в компанії щодо стратегії продажу.

Сучасні тенденції та інструменти ефективного управління продажем, тактичні елементи успішного управління відносинами, організація відділу роботи з ключовими клієнтами, прогнозування продажів - лише неповний перелік знань, якими оволодіють учасники під час двох триденних модулів програми.

Програму сформовано з метою:

·         дати розуміння як вибір бізнес стратегії компанії впливає на стратегію продажу і як створити культуру продажу, яка відповідає цілям компанії;

·         опрацювати найсучасніші підходи до стратегічного управління продажем;

·         розглянути підходи до організації процесу продажів на В2В та В2С ринках, різні моделі мотивації персоналу відділу продажу та його організаційну структуру;

·         надати учасникам знання про тонкощі розбудови партнерських стосунків з різними типами клієнтів.

Вже кілька років поспіль kmbs (http://kmbs.ua) проводить дану програму, яка користується великою популярністю серед учасників, та завжди отримує високі оцінки за практичність курсу та натхнення до дій. Відгуки учасників програми можна знайти на сайті kmbs (http://kmbs.ua/storage/files/comments_Sales_School_2010.pdf).

Автор та викладач програми, Михайло Винницький  - викладач kmbs з напрямів "Управління продажем", "Підприємництво", "Філософія бізнесу". Працював 7 років віце-президентом з продажу та маркетингу компанії Lava Computer Mfg Inc. у Торонто. Під його керівництвом компанія суттєво зросла та поширила свою діяльність по всій Північній Америці, Західній Європі, Південно-Східній Азії та Австралії. Зараз Михайло займає посаду Директора Докторської школи НАУКМА де, крім викладацької діяльності на кафедрі соціології та в бізнес школі, він курує проект перетворення традиційної української аспірантури в європейську докторантуру за зразком Ph.D.Останні 5 років Михайло також консультує провідні українські компанії з питань управління продажем. Серед його клієнтів такі компанії, як "Автек", "Аsbis", "КЗЕСУ", "Євроіндекс", "Росава", "Плазматек", ПриватБанк, Дельта-Банк, Siemens, AXA, SI BIS LLC та інші.  

Крім Михайла, досвідом також ділитимуться Костянтин Пацера [викладач та керівник Центру Бізнес-аналізу kmbs (http://kmbs.ua)], Борис Адамовський [викладач з маркетингу kmbs, керуючий партнер компанії Applied Media (http://www.applied-media.com.ua/) та випускник програми Executive МВА (http://kmbs.ua/uk/Programi/Executive_MBA) kmbs], а також запрошені експерти-практики з різних сфер бізнесу: Костянтин Корчемний, Володимир Орлов, Інна Журавльова, Євгеній Пестерніков та Євгенія Марховська.

Тож, якщо Ви бажаєте підвищити ефективність Ваших продажів – чекаємо Вас серед учасників програми "Школа управління продажем" (http://kmbs.ua/uk/Programi/Najblizhchi_programi_upravlinskogo_rozvitku/Prodazhi/Shkola_upravlinnja_prodazhem)

З будь-яких питань по програмі "Школа управління продажем" (http://kmbs.ua/uk/Programi/Najblizhchi_programi_upravlinskogo_rozvitku/Prodazhi/Shkola_upravlinnja_prodazhem) звертайтесь до Оксани Дзюми: +38 [044] 490 6635, [email protected]

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...