UA
 

Інвестування в умовах кризи. Розповідають експерти ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНАРеклама

Корреспондент.biz,  25 мая 2020, 12:55
0
276
Інвестування в умовах кризи. Розповідають експерти ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА

Як використати "коронавірусну економіку" на свою користь? Експерти розповідають, у що інвестувати під час кризи, чи можна торгувати дистанційно і де швидко пройти онлайн-курси інвесторів.

Нинішній період корекції на світових фондових ринках — сприятливий момент для початку інвестування, вважають у компанії ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА. Акції перспективних і всесвітньо відомих брендів суттєво втратили в ціні, а отже, згідно з ключовим правилом біржової торгівлі, їх потрібно купувати. Після обвалу завжди є зростання, тому придбавши дешеві цінні папери зараз і продавши їх пізніше, можна добре заробити. 

Як навчитись інвестувати за 2 години


Щоб почати інвестувати, потрібно знати хоча б основи біржової торгівлі. Інвестиційні курси вітчизняних брокерів цікаві тим, що враховують місцеву специфіку й дають не лише теорію, а й практику. Після короткого навчання можна підписати угоду з компанією, фахівці якої проводили лекції, і стати справжнім інвестором. 

Під час карантину ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА перевела освітню програму в онлайн-режим. Для інвесторів-початківців, які прагнуть до саморозвитку та хочуть заробляти у кризу, компанія розробила двогодинний вебінар «Мистецтво інвестування». Слухачі отримають поради інвесторів-практиків, які допоможуть мати стабільний дохід навіть у нинішніх умовах.

Для засвоєння більш глибоких знань і навичок у трейдингу компанія розробила 5-денний онлайн-інтенсив «Біржовий університет».

 

Усі в онлайн: як інвестувати, не виходячи з дому


За допомогою онлайн-платформи Tradernet від ФРІДОМ ФІНАНС можна дистанційно відкрити рахунок для інвестицій в акції американського фондового ринку, отримувати новини з фондових бірж, купувати-продавати цінні папери та стежити за балансом на рахунку. 

Фрідом Фінанс Україна — поки що єдина інвестиційна компанія в Україні, яка надає трейдерам та інвесторам доступ до торгів на вітчизняній фондовій біржі у віддаленому режимі через термінал Tradernet. А завдяки тому, що компанія є частиною міжнародного холдингу Freedom Holding Corp., її клієнти можуть торгувати також на біржах США, Азії та Європи. 

Що купувати і як знизити фінансові ризики


У квітні 2020 року аналітик ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА Степан Джус проаналізував ситуацію на фондових ринках і дійшов висновку — попри міжнародний фінансовий спад, акції компаній у сфері FMCG, рітейлу та смарт-доставки є привабливими для інвестування. Також перспективними виявилися цінні папери розробників застосунків для онлайн-зв’язку.  Прогноз підтвердився підняттям цін на акції (з 23.03.2020 до 08.05.2020) таких компаній як Alphabet (+31,79%), Amazon (+30,31%), Apple (+36,59%), Facebook (+49,14%) та Microsoft (+35,41%), які зараз становлять п'яту частину індексу S&P 500.

Якщо для самостійного відбору акцій не вистачає знань, інвестор може звернутися до персонального інвестиційного консультанта. У ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА він безкоштовно закріплюється за кожним клієнтом. З ним зручно спілкуватися через Zoom, Viber, Telegram, Microsoft Teams та інші застосунки для відеозв’язку й обміну повідомленнями або в телефонному режимі у період карантину, також можна завітати і до будь-якого відділення, оскільки ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА працює у штатному режимі.

Інвестконсультант може ознайомити вас з ексклюзивними та актуальними інвестідеями, а також допомогти скласти інвестиційний портфель (правильно розподілити кошти між різними фінансовими активами), щоб зменшити ризики. 

Інвестувати в карантин просто


Інфраструктура, створена брокерами в Україні, дозволила легко налаштувати віддалений інвестиційний процес — від навчання до відкриття рахунку онлайн у системі Трейдернет і проведення дистанційних операцій на біржі.

Щодо кризи, то вона відкрила нові варіанти заробітку на фондовому ринку. Як ними правильно скористатися, завжди підкаже персональний інвестконсультант. Просто заробляти на інвестиціях дійсно можливо, і зараз чудові умови, щоб стати інвестором.

ТЕГИ: инвестицииденьгифинансыбиржа

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...