UA
 

Пробне ЗНО.Онлайн знову можуть пройти безкоштовно всі охочі учні 9-11 класівРеклама

Корреспондент.biz,  21 октября 2022, 13:40
0
282
Пробне ЗНО.Онлайн знову можуть пройти безкоштовно всі охочі учні 9-11 класів
Фото: Надане рекламодавцем

В умовах сьогодення вкрай важливо надавати максимум освітніх можливостей для успішного майбутнього українських дітей.

“Через карантин, а потім і широкомасштабний напад на нашу країну, підготовка до вступу для багатьох сімей ускладнилася: закрилися курси підготовки, оплачене Пробне ЗНО третій рік поспіль переноситься, а потім взагалі не проводиться. Готуватися самостійно вдома складно. Ми не змогли залишатися осторонь цієї проблеми. Від підготовки до вступу залежить успішне майбутнє молоді нашої країни!” — Володимир Володін, Заслужений вчитель України, керівник освітньої компанії “ЯвКурсі”.

Проєкт “Пробне ЗНО.Онлайн” від ЯвКурсі стартував з початком карантину СOVID-19 і проводиться вже третій рік поспіль. 2020-го року школярі України навіть встановили світовий рекорд — 463 828 старшокласників України одночасно взяли участь у тестуванні. Це стало наймасштабнішим освітнім проєктом з онлайн-симуляції стандартизованого тестування для вступу до університетів у світі, що засвідчили представники організації Official World Record.

У 2021 та 2022 році на численні прохання батьків старшокласників Пробне ЗНО.Онлайн проводилося у форматі Марафону: на початку, в середині та наприкінці навчального року. Це надало можливість усім охочим учням 9-11 класів не просто перевірити знання, але й контролювати свій прогрес упродовж року.

Зважаючи на попередній досвід та особливу необхідність подібних проєктів саме зараз, ми заручилися підтримкою наших партнерів та раді оголосити: Пробному ЗНО.Онлайн Марафону бути!

Міжнародний інститут інновацій виділив грант 400 тисяч гривень для проведення Марафону у 2022-2023 навчальному році. Технологічним партнером проєкту традиційно стали компанії Google, Meta та Flow XO.

Пробне ЗНО.Онлайн Марафон буде проводити освітня компанія “ЯвКурсі” в три етапи: осінній, зимовий та весняний.

Графік проведення осіннього етапу Марафону:
5 листопада — українська мова та література;
6 листопада — історія України;
12 листопада — математика;
13 листопада — англійська мова.
Реєстрація для учнів 9-11 класів продовжується на сайті проєкту

До проєкту вже долучилися 7387 викладачів з усієї України зі своїми учнями. На осінній марафон зареєструвались вже 53 279, які перебувають не лише в Україні, а в 23 країнах світу.

Проект проводится у рамках Програми підтримки абітурієнтів, схваленої Міністерством освіти і науки України (лист № 2.2-4082 / 28.12.2018).

Для довідки

Міжнародна освітня компанія “ЯвКурсі” — представник Міжнародної організації зі стандартизованих екзаменів і кар’єрного коучінгу IUECB та організатор Всеукраїнського форуму для батьків старшокласників. У проєктах “ЯвКурсі” щорічно беруть участь 53% старшокласників Києва та 22% старшокласників України. Соціальні проєкти компанії охоплюють близько 230 000 старшокласників та їхніх батьків з усієї України кожного року.

У 2017 році компанія “ЯвКурсі” запровадила  в Україні технологію блендед-навчання, постійно використовує сучасні досягнення в галузі EdTech, співпрацює з кращими університетами країни й світу, ділиться здобутими знаннями з викладачами та ентузіастами.
 

ТЕГИ: онлайнобучениеЗНО

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...