UA
 

Новинка від ERGO з технологією Quantum Dot: телевізор який захопить вашу увагу з першого переглядуРеклама

Корреспондент.biz,  9 октября 2023, 17:45
0
205
Новинка від ERGO з технологією Quantum Dot: телевізор який захопить вашу увагу з першого перегляду
Фото: надане рекламодавцем

Бренд техніки ERGO презентував круту новинку сезону - ультратонкі SMART телевізори модельного ряду 8555 з технологією Quantum Dot діагоналями 43, 55, 65 дюймів та роздільною здатністю дисплея 4K.

 

Позиціювання та дизайн

Сучасний безрамковий дизайн телевізора в поєднанні з якісною картинкою завдяки новій технології Quantum Dot та оптимальною ціною - те, що потрібно сучасній людині.

Нові телевізори Quantum Dot ERGO

● обладнані чипсетом СА55,
● відгукуються швидше 
● працюють жвавіше.

Цьому також сприяє версія Android TV, яка дає безмежні можливості перегляду стрімінгових сервісів, прем'єр, нових кліпів, фільмів.

Безрамковий дизайн ERGO є дійсно преміальним, а металеві ніжки під телевізор підкреслять лаконічність та вишуканість.

 

Новий екран Quantum Dot

Пориньте у реальність завдяки більш насиченій картинці на екрані. В новинці використані наступні технології:

1. Quantum Dot - технологія дисплея для отримання більш насичених та яскравих кольорів;
2. Dolby Vision - технологія покращення якості зображення та кольорів.

Вперше в телевізорах ERGO використана технологія дисплея Quantum Dot. Завдяки цій технології дисплея з квантовими точками, світлодіодний телевізор отримує більш насичені та яскраві кольори. Спеціальний додатковий фільтр відповідає за червоний та зелений кольори, і у поєднанні з синім кольором підсвітки, сприяє відображенню ширшого спектра. Таким чином покращується контрастність та насиченість зображення, що важливо при перегляді відео HDR якості.

Телевізор автоматично розпізнає якість зображення з будь-якого джерела — не тільки з файлів на зовнішньому носії, але також під час відтворення потокового відео або ігор з ПК та консолі. Телевізор ERGO Quantum Dot використовує ряд технологій для покращення яскравості, глибини кольору і чіткості зображення. Dolby Vision технологія робить кольори зображення яскравішими.

Всі телевізори серії 8555 мають антиблікове покриття, яке відмінно працює. Телевізори за замовчуванням працюють на частоті 60 Гц.

А якщо ви звикли використовувати телевізор як монітор для ігор, у новій лінійці ERGO передбачено ігровий режим. Для ігор з консолі розроблено режим, що мінімізує час передачі сигналу між виконанням дії у грі та відображенням його на екрані.

Варто зазначити, що гарантія на всі екрани телевізорів ERGO становить три роки.

 

Можливості та звук телевізора

Офіційна операційна система Android TV інтегрує телевізор ERGO в інфраструктуру Google. Це дає можливість використовувати понад 10000 застосунків, дивитися фільми онлайн, переглядати прем’єри, слухати улюблену музику, грати з друзями та мандрувати в інтернеті за допомогою телевізора.

Android TV 11 - це популярна версія ОС для SmartTV, яка зарекомендувала себе як швидка та надійна операційна система зі зручним інтерфейсом.

Потужне начиння телевізора забезпечує швидку та стабільну роботу. Завдяки графічному ядру є можливість використовувати функцію MEMC для покращення картинки телевізора.

Функція Chromecast buit-in дає можливість миттєво транслювати зображення, фото чи відео зі смартфона на великий екран.

Новинка від ERGO точно захопить вас своєю динамікою звучання. Інтегровано 2 динаміки по 10 Вт, які видають потужний звук. Технологія обробки звуки dbx-tv розроблена для компактних акустичних систем телевізорів, та дозволяє отримати чисті високі та глибокі низькі частоти для більш природного звучання. 

Легкість керування

Ергономічний легкий пульт зі швидким доступом до улюблених додатків не залишить байдужим - тут є все необхідне для зручного кліку одним пальцем. Пульт з голосовим керуванням добре збалансований, гарно лежить у руці.

На пульті є кнопки для швидкого доступу до Netflix, Youtube, Megogo.

Телевізор швидко та зручно підключати через блок Bluetooth. Відсутність дротів та швидке підключення забезпечує естетичність кімнати та легкість в налаштуванні телевізора. 

Таким чином все це робить новий телевізор ERGO гідним конкурентом топових флагманів на ринку SmartTV.  З усіма деталями ви можете ознайомитися на офіційному сайті виробника.
 

ТЕГИ: телевизоротдыхразвлечения

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...