UA
 

Компанія ВОЛЯ підписала Договір про співпрацю з

26 июня 2008, 15:30
0
11
Компанія ВОЛЯ підписала Договір про співпрацю з

26 червня об 11.30 в інформаційній агенції УНІАН відбулася урочиста подія − оголошення спільної угоди між компанією ВОЛЯ та Національним комітетом спорту інвалідів України (далі – НКСІУ). Згідно з умовами угоди, компанія ВОЛЯ виступить офіційним спонсором Національної паралімпійської збірної з літніх видів спорту на XIII Паралімпійських іграх у Пекіні та стане офіційним спонсором НКСІУ.

Спортсмени Національної паралімпійської команди України, які неодноразово підкорювали найвищі вершини світового спорту, долаючи на своєму шляху чимало перешкод, – яскравий приклад нездоланної сили людського духу та досягнення недосяжного. На думку світової спортивної спільноти та за оцінками міжнародних спортивних експертів, у розвитку спорту інвалідів наша країна займає лідерську позицію. Про це свідчать перемоги у Паралімпійських Афінах − 2004 та Турині − 2006. Щороку, щомісяця й щодня наші спортсмени-паралімпійці повертаються зі змагань міжнародного рівня з численними нагородами.

 

Президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Михайлович Сушкевич коментує: "Попереду у наших паралімпійців-учасників Ігор серйозна підготовка – як фізична, так і моральна. І всі ми – вболівальники, представники Національного комітету спорту інвалідів України, представники Українського центру з фізичної культури та спорту інвалідів "Інваспорт" та офіційний спонсор Національної збірної з літніх видів спорту та Національного комітету спорту інвалідів України − компанія ВОЛЯ, з підтримкою якої можливо все, – віримо у перемогу наших сильних духом спортсменів на Паралімпіаді − 2008".

 

Президент компанії ВОЛЯ Сергій Юлійович Бойко підкреслив: "Паралімпійські ігри заслуговують особливої уваги з боку світової спільноти, адже вони засвідчують безмежність людських можливостей і нездоланну силу волі. Для нашої компанії бути офіційним спонсором Національної паралімпійської команди – ще одна нагода підтримати цих мужніх людей, які демонструватимуть усьому світу нездоланність духу, а також гідно представлятимуть на найвищому міжнародному рівні нашу КРАЇНУ як таку, що має найсильнішу волю до перемоги. Компанія ВОЛЯ вже звернулася до своїх абонентів для того, щоби разом підтримати наших спортсменів. Ми, як єдина команда, зараз робимо свій вклад у майбутні досягнення нашої збірної та допомагаємо гідно представити нашу країну на Паралімпіаді у Пекіні".

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...