UA
 

Вона надихає перемагатиРеклама

Корреспондент.biz,  9 февраля 2022, 16:35
0
381
Вона надихає перемагати
Фото: Надане рекламодавцем

Співачка DOROFEEVA та призерка Олімпійських ігор 2020 Ярослава Магучiх в новій колекції жіночого тренувального екіпірування FLAWLESS та SEAMLESS що притягує погляди.

Фітнес, активний спосіб життя та регулярні тренування зазвичай є антонімами до жіночності, витонченості та ніжності, адже все, що стосується фізичних навантажень потребує максимальної технологічності і зносостійкості. Тому не дивно, що звичайне спортивне екіпірування в першу чергу пропонує саме ці якості. Та що робити з природним бажанням бути незрівнянною, витонченою та привабливою навіть під час потужних тренувань?

Саме на це питання дає відповідь PUMA втілюючи поєднання високих технологій з витонченістю та красою в останньому релізі для дівчат будь-якого віку – FLAWLESS та SEAMLESS.

 

В рамках колекції Flawless, PUMA продовжує розпочату у минулому році кампанію «Вона надихає», яка відзначає досягнення жінок по всьому світу. Ця кампанія – про дівчат, які об’єднуються та досягають цілей у моді, культурі та спорті, не бояться змінюватися та виходити за рамки соціальних очікувань.

 

В Україні колекцію представляють відома співачка DOROFEEVA та призерка Олімпійських ігор 2020 Ярослава Магучiх, що саме по собі є втіленням філософії релізу. І тут мова йде не тільки про приголомшливий вигляд, але й про численні перемоги дівчат!  Адже і DOROFEEVA, і Ярослава щодня докладають титанічні зусилля для досягнення результату і руху до власної мети. А яскраві результати їх праці -  надихають перемагати! Бо якщо змогли вони – зможеш і ти!

 

Відсьогодні придбати колекцію можна в офіційних офлайн магазинах та інтернет-магазині
 

ТЕГИ: экипировкатренировкиPuma
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...