UA
 

Благодійний Фонд "Україно. Я за тебе" організував благодійний проект "Тепло дітям"

16 марта 2010, 10:54
0
246

В рамках проекту буде надана допомога Київському міському будинку дитини ім. Городецького. Мета проекту – збір коштів на реконструкцію погорілої господарської будівлі. У квітні 2009 року, у господарській будівлі будинку сталася пожежа, внаслідок чого перестали функціонувати котельня, пральня та харчоблок.

Дитячий будинок заснований у 1933 році і сьогодні знаходиться в селищі Ворзель. Чотири корпуси будинку, в яких проживають вихованці, збудовані ще у 1913-1914 роках, як приватні дачі.

Дитячий будинок є  спеціалізованим закладом медико-соціальної реабілітації для надання медичної допомоги дітям-сиротам, діткам з органічними ушкодженнями центральної нервової системи, в тому числі ДЦП, з порушеннями психіки. Сьогодні в закладі проживає 93 дитинки, віком від 1 місяця до 4 років.

Адміністрація будинку дитини має намір облаштувати при ньому бальнеологічний дитячий центр. Завдяки допомозі небайдужих благодійників, котельна, пральня та харчблок сьогодні частково реконструйовані.

Закликаємо Вас разом з нами проявити милосердя та простягнути руку допомоги і таким чином допомогти завершити реконструкцію погорілої будівлі.

Крім того, у період економічної кризи, дитячому будинку катастрофічно не вистачає продуктів харчування, одягу та медикаментів. Ви можете допомогти не лише грошима, а найперше усім необхідним: продуктами харчування, одягом та ліками.

Завдяки нашій спільній участі у благодійному проекті "Тепло дітям" дітям-сиротам стане тепло і затишною

Ми сподіваємося на підтримку благодійників та спонсорів!

Інформаційна довідка

Благодійний Фонд "Україно! Я за тебе!" було створено у квітні 2007 року ініціативними небайдужими до чужої біди людьми, яких об єднало палке бажання змінити світ на краще.

Засновники Фонду 31 чол. – випускники проекту "Рішення та перспективи", очолює Фонд Голова наглядової Ради – Кубряк Костянтин Володимирович, голова Правління – Омельчук Валерій Олексійович, директор Фонду – Кузьменко Лариса Олександрівна.

На сьогоднішній день членами Фонду є близько 500 осіб, які ведуть благодійну діяльність в різних напрямках.

 

 

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...