UA
 

Фестиваль GARDEN MUSIC

0
610
29
мая 2016
10:00
Киев, ботанический сад им. Гришка
Фестиваль GARDEN MUSIC

У Києві відбудеться перший Міжнародний фестиваль GARDENMUSIC.

29 травня у Національному ботанічному саду ім. М. Гришка відбудеться новий музичний фестиваль фестивалів європейського формату GARDENMUSIC.

Вперше в Україні на одному майданчику під відкритим небом можна буде відвідати більше 10-ти різних фестивалів, які поєднають у собі різноманіття міської культури та музичну творчість рейтингових виконавців з європейським ім’ям.

Фестиваль умовно складатиметься з двох частин: денної та вечірньої.

Денна програма об’єднає в собі десять фестивалей:

TrueOffBotanicaElectro – 10-ти годинна музична програма від відомих київських ді-джеів та музикантів в поєднанні зі спортивними активностями (фрізбі, бадмінтон, слеклайн, місячний тир, інше). 

Фестиваль грилю та пива (учасники зможуть скуштувати різноманітні сорти і види пива та насолодитися смачною їжею, приготовленою на вогні)

Фестиваль дитячого дозвілля та поляна майстрів (майстер-класи з виготовлення солодощів лише з натуральних продуктів; використання пластичної замші (фоаміран); створення листівок, закладок, блокнотів, шкатулки, розмальовки, аквагриму; размальовка гіпсових фігурок, пряників, вітражів; використання кольорового піску; дитячий манікюр; миловаріння; вироби з соломи)

Фестиваль мистецтв, скульптури та інсталяції

Фестиваль тату

Фестиваль бороди

Фестиваль автентичної музики

Фестиваль фотографії

Фестиваль бардів

Фестиваль атракціонів

Під час вечірньої частини фестивалю BOTANICARock перед глядачами виступлять українські та європейські гурти. Глядачі зможуть насолодитися як окремо рок-музикою, так і почути її виконання у супроводі симфонічного оркестру Збройних Сил України.

Фестиваль прийматиме кращих виконавців і групи рок-сцени:

– гурт CHEMIA, лідер гурту Войцех Бальчун;

– гурт W.H.I.T.E.;

– гурт DISEMBER;

– SergoChanturia;

– Роман Полонський;

– Слава Сінчук та гурт GALAXY.

ТЕГИ: Киевфестиваль
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии