UA
 

Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV як альтернатива супутникового ТБРеклама

Корреспондент.biz,  16 января 2020, 16:00
0
2637
Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV як альтернатива супутникового ТБ

Новини супутникових телеканалів України повідомляють, що з січня в культурі перегляду телебачення грядуть грандіозні зміни

Ми всі звикли, що ТВ-канали національного масштабу завжди були безкоштовними, але час не стоїть на місці та диктує свої правила споживання контенту, які передбачають кодування супутникового сигналу на території України. Раніше, ви могли з легкістю знайти частоти супутникових каналів 2019 і налаштувати свій тюнер на прийом супутникових каналів. Тепер частоти каналів будуть доступні для прийому тільки через посередника та ним буде виступати офіційний телевізійний оператор України.

З 20.01.2020 дивитися СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші безкоштовно стане неможливо. Чотири найбільші медіагрупи України прийняли рішення про введення нових параметрів супутникового ТБ в Україні. Нові частоти українських каналів будуть закодовані та трансляція каналу стане платною. Тепер тільки офіційний телевізійний оператор має право надавати послуги супутникового ТБ.

Але не всі канали супутникового ТБ підлягають кодуванню. Безліч регіональних, нішевих, маленьких каналів знаходитимуться й надалі у відкритому доступі. Решта, по суті, топові канали України, будуть доступні до перегляду тільки через провайдерів супутникового телебачення в Україні (зокрема й у провайдерів ТБ онлайн).

Немає сигналу на супутнику, що робити?

  • Продовжувати дивитися канали ТБ, які залишаться у відкритому доступі;
  • Дивитися IPTV українські канали;
  • Дивитися телебачення онлайн за допомогою одного з сервісів ОТТ-телебачення;
  • Сплачувати абонплату, яку стягує офіційний телевізійний оператор (окрім цього, потрібно купити новий тюнер або ж взяти його в оренду).
  • Дивитися кабельне або цифрове ТБ.
 

Як дивитися ТБ через Інтернет? Дуже просто! Вам потрібен лише потужний, безперебійний сигнал Інтернет і будь-який пристрій з великим екраном (телевізор повинен бути з функцією Смарт TV або з аналогічною приставкою).

Сьогодні ринок має безліч сервісів інтернет ТБ, причому не всі з них платні. Наприклад, сервіс для перегляду інтернет-телебачення Ланет.TV, в якому ви 24/7 можете дивитися канали онлайн в записі, дивитися в прямому ефірі, переглядати програму телепередач, встановити батьківський контроль тощо.  Так, це сервіс платного ТБ, але з доступними безкоштовними пакетами та іншими бонусами для абонентів і новачків, які тільки відкривають для себе світ ТБ онлайн. Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор – дозволяє абсолютно легально і у відмінній якості дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші, не втрачаючи доступу до улюблених ТВ-каналів.

ТЕГИ: телевидениетелебачення
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...