UA
 

Как игроки из Украины могут побороться за $215-миллионный приз Мега Миллионов сегодня вечеромРеклама

Корреспондент.biz,  5 мая 2020, 17:50
0
2692
Как игроки из Украины могут побороться за $215-миллионный приз Мега Миллионов сегодня вечером

Вам не надо находиться в США, чтобы иметь шанс выиграть огромный джекпот Мега Миллионов.

Американська лотерея Мега Мільйони розігрує найбільший, на даний момент, джекпот в світі - $ 215 млн. Ця величезна сума викликала ажіотаж серед фанатів лотерей. Ви, можливо, здивуєтеся, але цілком може виявитися, що цей надзвичайний приз дістанеться гравцеві з України.

Так, у вас є шанс виграти гігантський джекпот Мега Мільйонів навіть якщо ви не перебуваєте в США! У лотереї можна взявши участь онлайн, купивши білет на сайті theLotter - сервісі, що дозволяє гравцям з країн Європи, Латинської Америки та Азії купувати білети на провідні світові лотереї.

Ось як ви зможете виграти джекпот в $ 215 млн з України:

1. Зареєструйтеся на сайті провідного сервісу по доставці лотерейних білетів theLotter
2. Виберіть лотерею Мега Мільйони з понад 45 доступних на сайті лотерей
3. Відзначте ваші улюблені номери на білеті, або дайте комп'ютеру зробити це за вас, натиснувши на кнопку "Авто-вибір"
4. Вкажіть, скільки полів ви хочете використовувати, або збільшіть ваші шанси на перемогу, вступивши в синдикат
5. Підтвердіть покупку білета - це дозволить вам поборотися за призи наступного тиражу

Як працює theLotter?

TheLotter є сервісом з доставки лотерейних білетів. Місцеві представники компанії в США купують фізичні білети для гравців, які живуть в інших країнах світу. Ця послуга оплачується з невеликою добавки до ціни білета. Після придбання фізичного білета представник сервісу сканує його і завантажить зображення, що вийшло в ваш рахунок на сайті. Ця скан-копія, укупі з підтвердженням, яке буде надіслано вам по електронній пошті, послужить доказом того, що білет належить вам і тільки вам.

Що відбувається, коли ви виграєте?

Коли ви виграєте приз на сайті theLotter, ви отримуєте всю суму виграшу цілком (після вирахування податків). TheLotter не бере відсоток з виграшів - ви платите тільки один раз - при купівлі білета. Виграші будуть переведені на ваш рахунок на сайті, і ви зможете в будь-який час їх вивести. Будь ласка, зверніть увагу, що, якщо вам пощастить зірвати джекпот або інший особливо великий приз, вам, можливо, буде потрібно прибути в США, щоб особисто отримати гроші. В такому випадку theLotter допоможе вам з організаційними питаннями.

За майже 20 років існування компанії, понад 5,5 мільйона гравців сайту виграли призи на загальну суму в майже 100 мільйонів доларів. Найбільшою переможницею стала Аура Д. з Панами, яка виграла $ 30 млн в Лото Флориди. Удача посміхалася і українським гравцям. У 2017 році Наталія виграла другий приз Мега Мільйонів в $ 1 млн, а пізніше також і джекпот мексиканської лотереї Чіспасо.

Джекпот Мега Мільйонів може бути зірваний в будь-який момент, і наступний тираж вже на носі. Цілком можливо, що наступним переможцем стане житель України!

Зайдіть на сайт theLotter, щоб взяти участь в тиражі Мега Мільйонів. Бажаємо успіху!

ТЕГИ: СШАденьгилотереямиллион
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...