UA
 

Магазин Huawei AppGallery збільшує кількість мобільних додатківРеклама

Корреспондент.biz,  29 сентября 2020, 21:44
0
1815
Магазин Huawei AppGallery збільшує кількість мобільних додатків

Важливість мобільних додатків для активних користувачів смартфонів важко переоцінити. Це те, чим люди користуються щодня — для комунікації, роботи, відпочинку, творчості.

Тисячі глобальних і локальних розробок уже доступні в фірмовому магазині додатків AppGallery. Це є свідченням того, що екосистема Huawei Mobile Services постійно розвивається, адже нею вже користуються 700 млн власників пристроїв Huawei. В Україні кількість активних користувачів на місяць (MAU) досягла 717 тисяч.

 

Найпопулярніші в Україні додатки

Наразі в Huawei AppGallery можна обрати з-поміж 400 локальних додатків. Серед найпопулярніших станом на серпень 2020 року — Privat24, Нова Пошта, MEGOGO, EasyWay, Portmone, Дія, monobank, Prom.ua, Ощад 24/7, Rozetka.

Серед додатків, які спрощують пересування містом, є сервіс автоперевезень Bolt, GPS-мапи Tom Tom Navigation і навігаційний сервіс Here We Go. Доступні в Huawei AppGallery і зручні фоторедактори, такі як PhotoStudio, Vinci, Vimage, CutCut та A+ Gallery. Щодо онлайн-купівлі, то тут у пригоді стануть додатки prom.ua, izi.ua, Rozetka, Allo, Kabanchik, Zara, Bershka, Stradivarius і Massimo Dutti.

 

Спеціальні пропозиції для нових користувачів

Різноманітні акції діють для тих, хто надає перевагу онлайн-телебаченню та сервісам перегляду кінофільмів. Нові користувачі отримають місяць безкоштовного доступу до Megogo, Divan.tv, Sweet.TV; 15 тижнів — до lanet.tv; 3 місяці — до Deezer Premium; 1 тиждень — до Воля ТБ.

В Huawei AppGallery є великий вибір мобільних ігор — World of Tanks Blitz, Days of Empire, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Days of Empire, Dragon Storm Fantasy та багато інших. Більше того, новим користувачам гарантуються бонуси й подарунки. Наприклад, після активації Lords Mobile українські геймери отримають бонуси в грі на суму 830 грн, а Game of Sultans — привітальний подарунок вартістю 1300 грн.

 

Petal Search — зручний пошук додатків

Huawei завжди переймалася зручністю користування своїми продуктами. Саме тому було створено Petal Search, спеціальний віджет для швидкого пошуку додатків. Усі потрібні додатки, недоступні в AppGallery, з його допомогою можна легко знайти через рядок пошуку на головному екрані смартфона. Пошуковик попередньо встановлений на нових смартфонах серії Huawei P40, а власники інших моделей можуть завантажити його з AppGallery.

 

Нові можливості для розробників

Екосистема Huawei Mobile Services постійно зростає, охоплюючи все більше глобальних розробників. Станом на вересень їхня кількість становила 1,8 млн. Завдяки широкому залученню фахівців та підтримці Huawei локальні додатки виходять на міжнародний ринок. Однією з таких розробок став український додаток Radar Screen. Цей сервіс дозволяє користувачам проводити діагностику роботи екрана, пропонує страхування від пошкоджень, а у випадку наявності пошкоджень — замінити його на новий. До того ж компанія Radar Screen організовує переробку замінених екранів, а це зменшує накопичення пластику в довкіллі.

RainViewer — ще один український продукт, який уже працює в світі. Додаток для прогнозу погоди здобув популярність на європейському ринку та планує підкорити Таїланд. Для цього додаток незабаром отримає промо в цій країні.

Huawei також надасть користувачам в Україні можливість сплачувати за закупи безконтактно. Запуск сервісу відбудеться до кінця поточного року, а партнером виступить вітчизняний фінтех EasyPay.

Усе більше додатків, які стосуються різних аспектів життя, щодня додається на Huawei AppGallery — і все для того, щоб вивести платформу на новий якісний рівень та поліпшити користувацький досвід.
 

ТЕГИ: приложенияHuawei
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...