UA
 

Фунгіциди: шкідливість та заміна їх препаратом від ТМ "ДоброДІЙ"Реклама

Корреспондент.biz,  22 апреля 2021, 12:55
0
451
Фунгіциди:  шкідливість та заміна їх препаратом від ТМ  ДоброДІЙ
Фото надано рекламодавцем

За даними спеціалістів, останні 10 років стали найважчими для сільськогосподарських культур, оскільки основною причиною зниження їх врожайності, стали хвороби рослин (до 45% випадків гибелі с/г культур).

В наш час і надалі, виникають все нові і нові збудники хвороб. Така ситуація зумовлена здебільшого глобальною кліматичною зміною та недотриманням технологій вирощування.

Щоб надійно захистити посіви від шкідливих мікроорганізмів, власники сільськогосподарських ділянок дуже часто застосовують фунгіциди, - речовини, які блокують розвиток грибкових та бактеріальних хвороб, що загрожують майбутньому врожаю.

Проте, ніхто аж ніяк не враховує того факту, що їхнє використання завдає великої шкоди посівам, навколишньому середовищу, птиці, свійським тваринам і, що найгірше, людині! Екологи зазначають, що вплив сучасних фунгіцидів неабияк загрожує здоров’ю людини, а застосування великих доз, призводить до погіршення якості продукції, ґрунтових вод, що в свою чергу, веде до забруднення водойм, розташованих поблизу.

Так, вирощування сільськогосподарських культур та збільшення їх врожайності, просто неможливі без використання продуктів захисту, і фунгіцидів с тому числі. Однак, ціна за використання таких (хімічних) препаратів, аж надто висока. Тож як тоді бути?

Вихід із цієї ситуації все ж таки є! Потрібно просто знайти дієвий препарат, здатний ефективно протидіяти бактеріозам, грибковим захворюванням та шкідникам, й одночасно не нашкодити навколишньому середовищу. Саме таким продуктом, і є добриво з фунгіцидною дією ДоброДІЙ Комфорт Універсальний українського виробництва.

Особливості добрива ДоброДІЙ Комфорт Універсальний

Добриво з фунгіцидною дією ДоброДІЙ Комфорт Універсальний забезпечує ефективність в усуненні бактеріозів рослин, грибкових захворювань, не чинячи жодної шкоди ні рослині, ні оточенню. Адже основна його дія, спрямована в першу чергу, на підвищення імунітету рослини, завдяки чому, рослина власними силами активно протистоїть патогенам та збудникам хвороб. Препарат має перевірену багатовекторну і пролонговану дію, й забезпечує необхідний захист посівів, безпеку для екології та володіє системними властивостями з вираженим лікувальним ефектом.

Цікаво, що добриво з фунгіцидною дією ДоброДІЙ Комфорт Універсальний використовується, як для захисту зернових, технічних, фруктових, овочевих та декоративних культур від найбільш поширених  бактеріальних та грибкових захворювань, так і для їх профілактики. Застосовується воно, як в передпосівній обробці насіння, так і в позакореневому підживленні рослин.

Рекомендовано, розпочинати захищати та зміцнювати рослини - уже з насіння. Зокрема, використовувати для протруювання ефективну комбінацію препаратів: ОМД "ДоброДІЙ" – 5 кг/т насіння та "ДоброДІЙ-Комфорт Універсальний" -  0,2-0,25 л/т насіння.

Так, при застосуванні даного препарату в сільському господарстві, забезпечується потужний захист для рослин, стабільність хлорофілу, пригнічення діяльності макрофагів та покращення бактерицидних й антивірусних властивостей. А це, як відомо, надзвичайно важливо.

 

ТЕГИ: растенияаграрный сектор
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...