UA
 

Як підготуватися до сезоних спалахів хворобРеклама

Корреспондент.biz,  11 августа 2021, 22:42
0
3816
Як підготуватися до сезоних спалахів хвороб
Фото надане рекламодавцем

Наближається нова хвиля епідемії COVID-19. Лікарі передбачають, що протікатиме вона ще складніше за попередні, адже штам “Дельта” викликає захворювання у тяжкій формі з серйозними наслідками навіть у вакцинованих людей.

Отже варто вже зараз подбати про того, кому можна довірити піклування про своє здоров`я в складні часи.

Навіть якщо вам пощастило з сімейним лікарем, під час пандемії отримати його консультацію та рекомендації буде непросто, адже для цього доведеться йти до поліклініки. Щоб не наражатися на зайвий ризик, зверніться до професіоналів, які допоможуть вирішити всі питання онлайн. Таких в інтернеті зараз чимало: і приватні клініки, які надають консультацію онлайн, і сайти, де можна замовити ліки. Однак чи варто витрачати вдвічі більше часу, коли  на сайті Аптека 9-1-1  можна отримати “2в1”?

Сертифікований лікар приймає онлайн безкоштовно

На сайті цілодобово ведуть онлайн-прийом досвідчені лікарі, які конфіденційно проконсультують і встановлять діагноз за тими аналізами і симптомами, котрі ви захочете їм надати. Їх висновкам можна довіряти, адже аптека – такий самий заклад охорони здоров`я, як і поліклініка, отже працює за протоколами Міністерства охорони здоров`я України, а лікарі мають потрібну ліцензію на надання телемедичних послуг.

З лікарем на сайті можна обговорити будь-які питання щодо свого стану здоров`я і навіть отримати альтернативну консультацію, якщо виникли сумніви щодо рекомендацій попереднього фахівця, отриманих вами  в лікувальному закладі. Просто оберіть ту послугу, яка вам потрібна, і поспілкуйтеся в зручний для вас час, адже лікар “приймає” 24/7. 

Щоб не загубити рекомендації по лікуванню, створіть на сайті свій особистий кабінет – у ньому зберігатимуться результати усіх консультацій, а також списки рекомендованих ліків. Вхід до нього дозволений лише вам, отже, жодних витоків інформації не станеться.

Асортимент ліків  задовольнить будь-які потреби

На сайті Аптека 9-1-1 представлена 21 тисяча товарів, більшість яких, зрозуміло, становлять ліки. Без перебільшення можна стверджувати, що тут є будь-який сертифікований в Україні препарат. Вся продукція, що продається, надходить тільки від ліцензованих постачальників – зарубіжних і вітчизняних. Всі вони мають підтверджену сертифікацію GMP. В якості наших товарів вже пересвідчилися мільйони користувачів, адже щодня на сайт, якому виповнилося 7 років, заходять понад 200 тисяч відвідувачів. А якість обслуговування та клієнтоорієнтованість сайту високо оцінена навіть колегами – три професійні нагороди “Панацея”!

Зручність та економія абсолютно безцінні  під час пандемії

Сайт Аптека 9-1-1 – дуже зручний у користуванні ресурс, адже він постійно оновлюється, щоб задовольняти вимоги і побажання людей будь-якого віку.

Тут вперше в Україні розроблені та впроваджені такі послуги:

• моментальне on-line бронювання товару в аптеках;
• сервіс віддаленої консультації з сімейним лікарем;
• прийом електронних заявок на препарати за державною програмою “Доступні ліки”;
• розшифровування рецепту, написаного від руки.

Ціни на ліки при замовленні на сайті  нижчі, ніж в аптеці, до того ж онлайн-консультант зможе підібрати в разі потреби більш дешеві лікарські засоби, варто лише сформулювати йому своє прохання. Доставка замовлених препаратів безкоштовна і не залежить від вартості товарів.

До речі, окрім ліків, на сайті величезний вибір вітамінів і БАДів, аптечної косметики відомих брендів, засобів догляду за шкірою, волоссям та нігтями, продуктів спортивного та здорового харчування і навіть ароматичних олій для підвищення настрою. Адже зберегти душевну рівновагу під час карантину, зокрема локдауну, не менш важливо, ніж здоров`я!
 

 

ТЕГИ: здоровьелекарстваконсультацияКоронавирусАптекарська
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...