UA
 

Чому така популярна колекція спортивного взуття PUMA SuedeРеклама

Корреспондент.biz,  2 февраля 2022, 16:25
0
2528
Чому така популярна колекція спортивного взуття PUMA Suede
Фото надано рекламодавцем

Є культові серії спортивного взуття, якому не страшні час та зміна поколінь.

Вони органічно виглядають на олімпійських стадіонах, у кліпах світових зірок, блокбастерах, на презентаціях стартапів, у салонах лоукостерів та вуличних кафе. Легендарна серія PUMA Suede залишається актуальною вже 54 роки. Як з'явилася колекція та в чому секрет успіху?

Історія моделі PUMA Suede

Функціональні легкі кеди чоловічі були розроблені для Олімпіади-68, що проходила в Мехіко. На взуття глядачі звернули увагу після демаршу американських бігунів: під час церемонії нагородження стиснута в кулак рука у чорній рукавичці стала знаком протесту проти расизму. У цей драматичний момент поруч із чемпіоном Томмі Смітом на п'єдесталі, як частина перфомансу, стояли чорні PUMA Suede з білою підошвою.

Модель набула особливої популярності у любителів брейк-дансу, авторів графіті, реперів, стала частиною вуличної субкультури. До розробки нових колекційних партій підключалися багато відомих дизайнерів, зірок спорту та шоу-бізнесу. Модні жіночі кеди Suede Mayu представила фешн-ікона Дуа Ліпа. Британська співачка оцінила універсальність нової моделі: з ними зручно на вулиці, у спортзалі та на червоних доріжках фестивалів.

 

Особливості колекції PUMA Suede

До революційного рішення бренду кеди шили з парусини. Замшевий матеріал краще захищає ноги від ударів та вологи. У класичній моделі з низькою посадкою використана 100% гума:

● зносостійка, відмінне зчеплення з поверхнею;
● легка та еластична;
● підошва посилює амортизаційні властивості.

Високі спортивні технології постійно вдосконалюють якість взуття. На офіційному сайті бренду PUMA в Україні зверніть увагу на характеристики кожної моделі. Так, у футуристичних Mayu Mono Women's Trainers:

● гума складає 20%, матеріал EVA 80%;
● для легкості та комфорту задіяна технологія проміжної підошви IMEVA.

Для кого підходять кросівки PUMA Suede

Трендові кеди, кросівки та черевики входять до єдиної родини PUMA LIFESTYLE. Кеди є зручними для занять фітнесом, спортивними танцями, баскетболом, воркаутом.

Чудові амортизаційні властивості моделей оцінили шанувальники довгих міських прогулянок, мандрівники. Стильні, комфортні, зухвалі кеди з великим логотипом чудово поєднуються з джоггерами, джинсами, шортами, довгими спідницями та вечірніми сукнями у білизняному стилі.


 

ТЕГИ: обувьспортивная одеждаPuma
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...