UA
 

Пополнение баланса в EUR и USD на WhiteBIT стало еще прощеРеклама

Корреспондент.biz,  15 ноября 2022, 08:00
0
134
Пополнение баланса в EUR и USD на WhiteBIT стало еще проще
Фото: Надане рекламодавцем

Ни дня не проходит без новостей от крупнейшей европейской криптобиржи — WhiteBIT. Недавно компания объявила о начале партнерства с Checkout.

Сотрудничество должно облегчить пополнение баланса на платформе в EUR и USD.

Раньше завести деньги на криптокошелек можно было при помощи сервисов AdvCash и NixMoney, которые не позволяли совершать транзакции на прямую с валютных банковских карт. Теперь это стало возможным! Все, что нужно сделать при пополнении баланса в EUR или USD — выбрать Visa/Mastercard, ввести реквизиты карты и подтвердить платёж. После этого средства поступят на ваш криптокошелёк на бирже.

Почему Checkout?

Безопасность активов пользователей всегда являлась приоритетом для WhiteBIT. О высоких стандартах Checkout в вопросах безопасности свидетельствуют:

● сертификация согласно стандартам PCI DSS как поставщику услуг 1 уровня;
● использование 3D Secure 2.0;
● использование машинного обучения для создания профилей риска.

Кроме того, компании доверяют известные мировые бренды. Такие как Deliveroo, Sony, Bloomingdale’s, Wise, SHEIN, Patreon и другие.

WhiteBIT — крупнейшая европейская криптовалютная биржа, которая отвечает всем требованиям KYC и AML, а ее услугами пользуются более 2,5 миллиона клиентов. Сегодня компания входит в двойку лидеров мира по безопасности на основании независимого аудита Hacken, а также имеет рейтинг ААА. Не так давно WhiteBIT выпустила свой собственный токен — WBT. В рамках публичной продажи актива всего за 15 минут после старта было распродано 1 миллион WBT. А уже через два месяца после начала торгов стоимость токена взлетела с $1,9 до $12,12.

Checkout — крупнейшая международная финтех-компания, которая обрабатывает платежи для других компаний. Она объединяет цифровые платежи, аналитику и систему мониторинга мошеннических операций. С 2012 года компания выросла до более чем 1700 сотрудников в 19 офисах по всему миру, каждый из которых стремится помочь тысячам компаний расти с помощью своей платежной платформы.



Поповнення балансу в EUR та USD на WhiteBIT стало ще простішим

Жодного дня не минає без новин від найбільшої європейської криптобіржі — WhiteBIT. Нещодавно компанія оголосила про початок партнерства із Checkout. Співпраця має полегшити поповнення балансу на платформі в EUR та USD.

Раніше завести гроші на криптогаманець можна було за допомогою сервісів AdvCash та NixMoney, які не давали змогу здійснювати транзакції на пряму з банківських карток. Але тепер це стало можливим! Усе, що потрібно зробити при поповненні балансу в EUR або USD, — вибрати Visa/Mastercard, ввести реквізити валютної картки та підтвердити платіж. Після цього кошти надійдуть на ваш криптогаманець на біржі.

Чому Checkout?

Безпека активів користувачів завжди була пріоритетом для WhiteBIT. Про високі стандарти Checkout в питаннях безпеки свідчать:

● сертифікація відповідно до стандартів PCI DSS як постачальника послуг 1 рівня;
● використання 3D Secure 2.0;
● використання машинного навчання для створення профілів ризику.

Крім того, компанії довіряють відомі світові бренди. Такі, як-от Deliveroo, Sony, Bloomingdale’s, Wise, SHEIN, Patreon та інші.

WhiteBIT — найбільша європейська криптовалютна біржа, яка відповідає всім вимогам KYC та AML, а її послугами користуються понад 2,5 мільйони клієнтів. Сьогодні компанія входить до двійки лідерів світу з безпеки на підставі незалежного аудиту Hacken, а також має рейтинг ААА. Нещодавно WhiteBIT випустила свій власний токен, WBT. У межах публічного продажу активу на launchpad лише за 15 хвилин після старту було розпродано 1 мільйон WBT. А вже за два місяці після початку торгів вартість токена злетіла з $1,9 до $12,12.

Checkout — найбільша міжнародна фінтех-компанія, яка обробляє платежі для інших компаній. Вона поєднує цифрові платежі, аналітику та систему моніторингу шахрайських операцій. З 2012 року компанія виросла до більш ніж 1700 співробітників у 19 офісах по всьому світу, кожен із яких прагне допомогти тисячам компаній рости завдяки своїй платіжній платформі.

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине

ТЕГИ: деньгикриптовалюта
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...