UA
 

Донорство яйцеклітин - спосіб заробити чи шляхетний вчинокРеклама

Корреспондент.biz,  9 июня 2023, 17:24
0
284
Донорство яйцеклітин - спосіб заробити чи шляхетний вчинок
Фото: надане рекламодавцем

У сучасному світі безпліддя стає все більш поширеною проблемою, з якою стикаються подружжя.

Часто причиною безпліддя є те, що у жінки відсутні яйцеклітини в яєчниках або вони низької якості. У таких ситуаціях саме донорські яйцеклітини (ооцити) допоможуть виносити і народити малюка. Україна, зі своїм прогресивним законодавством і високими стандартами медичних послуг, стала популярною дестинацією для проведення програм допоміжних репродуктивних технологій із застосуванням донорських яйцеклітин.

Донорство яйцеклітин – це ефективний метод лікування безпліддя. Він передбачає добровільне надання своїх ооцитів (статевих клітин) майбутній мамі, яка за медичними показаннями не може мати дітей. Вирішивши стати донором, ви не тільки робите шляхетний вчинок і даруєте комусь радість материнства, а і маєте змогу отримати грошову винагороду.

Донором може стати не кожна жінка, адже до неї пред’являються високі вимоги, так як від цього залежить здоров’я майбутньої дитини. Потенційна донор повинна відповідати медичним параметрам та віковим (від 18 до 36 років). В неї має бути народжена здорова дитина, задовільне соматичне здоров'я та відсутність: негативних фенотипічних проявів, протипоказань для участі в програмі донації ооцитів, спадкових захворювань, шкідливих звичок.

Якщо ви бажаєте стати донором і переконатися в тому, що повністю відповідаєте вимогам, то можете звернутися в клініку репродуктивної медицини «LITA», і записатися на прийом до акушера-гінеколога. Обстеження проводиться безкоштовно. Це гарна можливість ретельно перевірити своє здоров’я й отримати гідну винагороду від 40 000 гривень.

Жінки, які вирішили стати донором яйцеклітин:
• Допомагають подружжям здійснити мрію про батьківство;
• Отримують гарну грошову винагороду за короткий час;
• Покращують демографію України!

Подаруйте можливість відчути щастя материнства іншим жінкам разом з репродуктивною клінікою "LITA"!

Ліцензія з медичної практики, реєстраційне досьє: № 0711/17-М, від 07.11.2019р. Наказ МОЗ України від 29.11.2019 р. №2362

ТЕГИ: детиклиника
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...