UA
 

Інновації в дії: як “WOW КАСКО” від VUSO змінює страховий ринокРеклама

Корреспондент.biz,  12 октября 2023, 11:40
0
122
Інновації в дії: як “WOW КАСКО” від VUSO змінює страховий ринок
Фото: надане рекламодавцем

Навіть в умовах війни страховий ринок продовжує активно розвиватися і забезпечувати своїх клієнтів високою якістю послуг.

Сервіс став найвагомішим пріоритетом для користувачів цього роду послуг. Це спонукало страховиків приймати абсолютно унікальні продуктові рішення, які змінюють уявлення про автострахування в Україні.

Страхова компанія “VUSO” у вересні оголосила про старт нового продукту “WOW КАСКО”, який має новий акцент - забезпечення комфорту клієнта з першої секунди. Більше про продукт розповіла заступниця голови правління СК “VUSO” Марина Пластомак.

 

–  Що таке “WOW-КАСКО”?
“WOW КАСКО” – це продукт, метою якого є суттєве спрощення життя клієнтів, у яких трапилась страхова подія. Головною складовою продукту, є надання зручного та зрозумілого сервісу для наших клієнтів. Передусім, ми економимо час клієнта. Час – це цінний ресурс, який клієнт може витратити на свої робочі чи домашні справи, замість того, щоб займатися ремонтом свого пошкодженого автомобіля – цим займуться експерти страхової компанії.

– Як розробляли цей продукт?
Для розробки цього продукту була створена робоча група, до якої входили Правління компанії, керівники та співробітники різних підрозділів компанії, керівництво та спеціалісти Департаменту врегулювання моторних ризиків, методологи, юристи. Робочою групою були визначені умови та критерії страхування за продуктом, розроблено бізнес-процес врегулювання подій для цього продукту. В подальшому, було обрано регіони, в яких було проведено пілотний проект та врегулювано ряд подій згідно створеного бізнес-процесу. Також провели опитування клієнтів, події яких були врегульовані під час проведення пілоту. За результатами пілотного проекту, керівництвом компанії було прийнято рішення щодо запуску продукту.


– Як цей продукт змінить український ринок автострахування?Впевнена, що у зв’язку з виходом такого продукту, як WOW-КАСКО, ринок українського   автострахування буде трансформуватися в сторону покращення сервісної складової, оскільки для клієнтів  це суттєва перевага при виборі страховика.

 


 

ТЕГИ: автомобилистрахование
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...