UA
 

Офіційна позиція ТОВ “ГГБЕТ” щодо маніпулятивних матеріалів в окремих медіаЗаявление

Корреспондент.biz,  9 ноября 2023, 17:45
0
161
Офіційна позиція ТОВ “ГГБЕТ” щодо маніпулятивних матеріалів в окремих медіа

Днями в українському медіа-просторі було опубліковано низку матеріалів, що опосередковано стосуються компанії ТОВ “ГГБЕТ”.

За нашими даними, більшу частину цих матеріалів було розміщено на комерційній основі без вихідних даних, що підтверджує замовний характер медіа-кампанії. Роз’яснюємо офіційну позицію компанії щодо звинувачень.

Щодо “російського бренду”

GG.BET — це міжнародний бренд, заснований в 2016 році. З моменту заснування і зараз 100% належить громадянам України. 8 серпня 2022 ТОВ ГГБЕТ отримала ліцензії від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей на провадження букмекерської діяльності та онлайн казино. Цій події передувала перевірка регулятора азартних ігор КРАІЛ, яка підтвердила абсолютну прозорість нашої структури, походження компанії, біографії кінцевих бенефіціарів, відсутність будь-якого зв'язку з рф тощо.

Щодо “санкцій”

Бренд GG.BET пішов з росії після повномасштабного вторгнення. Компанія відкликала свою франшизу 25 лютого 2022 року. Санкції Президента України запроваджені по відношенню до російської компанії ООО “Бет.ру”, яка жодним чином не пов'язана ні з глобальним брендом GG.BET, ні з ТОВ “ГГБЕТ”. Відповідно, застосовані санкції не мають дії на нашу компанію.

Щодо “зв'язків з Максимом Кріппою”

Максим Кріппа не є власником GGBET, він є власником кіберспортивної організації NAVI.

Наші плани

ТОВ “ГГБЕТ” вже сплатив в бюджет України 146 730 000 грн. за ліцензії на ведення бізнесу. Наразі компанія активно готується до запуску платформи, яку українські користувачі побачать вже в листопаді.

Офіційно підтверджуємо, що ця брудна атака не вплине на наші плани. Ми успішно запустимо платформу найближчим часом, будемо сплачувати податки та створювати нові робочі місця. Це підтримає економіку та державу у боротьбі з агресором.

GGBET буде захищати свою репутацію в межах чинного законодавства. Осіб, які поширюють недостовірну інформацію, буде притягнуто до відповідальності. Компанія також спрямує офіційний запит в Міністерство інформаційної політики України з вимогою дати оцінку негативним явищам в окремих українських медіа, що створюють абсолютно неприйнятні прецеденти маніпулятивного тиску на український бізнес.

У війнах перемагають люди й економіка. Для сталого розвитку економіки в Україні повинні бути прозорі, захищені та привабливі умови для інвестицій. Впевнені, що наша ініціатива матиме конкретні наслідки та зможе позитивно вплинути на інвестиційний клімат України.

Про GG.BET

GG.BET — міжнародний кіберспортивний букмекерський бренд, представлений у Великобританії, Європі, Південній Америці й Азії, оперує на підставі ліцензій UK Gambling Commission, Antillephone (Curacao) і Malta Gaming Authority. GG.BET є членом громадської організації ESIC і виступає за чесну гру в кіберспорті.

GG.BET приймає ставки на 30+ кіберспортивних дисциплін, а також ставки на традиційний і віртуальний спорт. Букмекер пропонує 400 матчів і до 350 маркетів на подію в день.

Компанія бере активну участь у розвитку кіберспорту: підтримує міжнародні турніри, спонсорує трансляції та створює контент про кіберспорт спільно з відомими аналітиками, кастерами та інфлюенсерами. З 2020 року виступає титульним партнером кіберспортивної команди NAVI. З 2022 року — партнер CS:GO складу кіберспортивної команди Team Vitality.

 

ТЕГИ: ставкибукмекерырепутациязаявление
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...