UA
 

ІТ-команда NIX з України — у рейтингу кращих світових аутсорсерівРеклама

Корреспондент.biz,  25 марта 2024, 14:00
0
874
ІТ-команда NIX з України — у рейтингу кращих світових аутсорсерів
Фото: надане рекламодавцем

Українські фахівці з ІТ-команди NIX вп’яте потрапили до переліку The Global Outsourcing 100 як одні з кращих аутсорсерів світу.

На рейтинг орієнтуються підприємці з різних країн, які шукають авторитетних та надійних підрядників для своїх проєктів.

The Global Outsourcing 100 складає International Association of Outsourcing Professionals. Журі оцінює відгуки клієнтів про співпрацю з компаніями, динаміку зростання цих команд, інноваційність їхніх рішень, наявність соціально орієнтованих програм та інших нагород.

Цього року до рейтингу потрапили 15 компаній з офісами розробки в Україні. У порівнянні з минулим роком їх стало більше У 2023-му відзначили 13 вітчизняних команд, серед них й айтівців з NIX.

Анна Воробйова, Head of Business Development в NIX: «Бути котрий рік поспіль серед кращих IT-вендорів світу — важлива відзнака для нас. Ми вдячні незалежним експертам IAOP, які високо оцінили нашу діяльність. Це дає більше впевненості, що ми на правильному шляху. А також мотивує розширювати портфель проєктів та знайомити ще більше клієнтів із нашими рішеннями.

З кожним проєктом ми робимо все можливе, щоби покращити послуги NIX та зробити кожного клієнта щасливішим. Завдяки такому підходу до нас повертається 68% замовників. Це вже суттєвий показник, але ми не зупиняємось на досягнутому».

NIX надає ІТ-послуги в понад 12-ти галузях, зокрема HealthCare, FinTech, EdTech, фармацевтика, логістика. Фахівці розвивають існуючі напрями та залучають клієнтів із нових сфер бізнесу.

Минулого року бренд розширив представництво у США — з'явилася нова локація NIX у Бостоні. За словами айтівців, так команда намагається бути ближче до американських клієнтів.

Про The Global Outsourcing 100

Міжнародна асоціація IAOP з 2006 року формує рейтинг кращих аутсорсерів. Подати заявку на участь можуть команди, які надають аутсорсингові послуги у сфері ІТ, нерухомості, HR-управління, фінансів, банківської справи, виробництва.

ТЕГИ: бизнесIT
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...