UA
 

HYSPEC - новий стандарт ефективності Castrol для гібридівРеклама

Корреспондент.biz,  5 июня 2024, 19:30
0
108
HYSPEC - новий стандарт ефективності Castrol для гібридів
Фото: надане рекламодавцем

До 2025 року кожен четвертий автомобіль*, проданий у світі, буде гібридним.

Враховуючи цей тренд і підтверджуючи лідерство Castrol, ми розробили HYSPEC – новий стандарт ефективності продуктів Castrol для гібридів**.

Оливи Castrol довели свою ефективність у звичайних двигунах, проте гібриди висувають до олив зовсім інші вимоги. Ми витратили понад 25 років на дослідження, випробування та систематизацію даних про характеристики гібридів. Досвід Castrol включає роботу над гібридами першого покоління, такими як Toyota Prius, розробку індивідуальних тестів для імітації суворих умов експлуатації гібридів, реальні дорожні випробування, статистику з автоспорту та експертизи OEM-партнерів.

Для перевірки понад двох мільярдів показників, наших висновків та впевненості у наших власних підходах ми залучили незалежних консультантів та експертів, щоб провести низку досліджень із сервісними центрами, операторами автопарків та власниками автомобілів. Це дозволило нам ще глибше зрозуміти специфіку гібридних технологій та продуктів.

 


Справжні виклики для гібридних двигунів.

Забруднення. Перемикання між електродвигуном і ДВЗ призводить до того, що гібридні двигуни працюють при нижчих температурах. Це сприяє накопиченню води та палива в оливі і може погіршити властивості деяких олив та призвести до погіршення роботи двигуна.

Зупинки двигуна. Гібриди постійно перемикаються між електродвигуном і ДВЗ. Двигун може працювати на низьких обертах, але деякі гібриди часто можуть швидко розганяти його до високих. Деякі оливи цього не витримують, що знижує ефективність та захист двигуна.

Ефективність системи. ДВЗ у гібридній силовій установці заряджає батарею, що живить електродвигун. Робота при невисоких температурах і нижча температура оливи можуть призвести до зниження ефективності двигуна і, у свою чергу, погіршити економію палива і зарядку акумулятора.

 

HYSPEC – це новий стандарт ефективності продуктів Castrol для гібридів.

Об’єднавши все, що ми знаємо про виклики, з якими стикаються гібридні двигуни, ми вибрали 15 галузевих тестів та доповнили їх нашими власними тестами. Це дозволило розробити власний надійний та серйозний гібридний стандарт для оцінки наших олив, підтвердивши їх ефективність у протистоянні викликам гібридів. Стандарт HYSPEC є підтвердженням, що наші гібридні оливи ефективні за трьома параметрами, які охоплює HYSPEC: забруднення критично важливих ділянок, зупинки двигуна та ефективність системи.

Ефективність відносно стандарту HYSPEC 25%***

HYSPEC – це новий технічний стандарт Castrol для гібридних олив. Оливи Castrol з логотипом HYSPEC демонструють не менше 25%3 перевищення вимог цього стандарту за критичними параметрами.

Наші оливи для гібридів орієнтовані на клієнтів, яким важливі ефективність та захист. Якщо ви бачите логотип HYSPEC у верхній частині етикетки – це підтвердження того, що олива на понад 25%3 перевищує вимоги стандарту за 3 критичними параметрами.

Протистояння забрудненням. Забруднення оливи може поставити під загрозу роботу двигуна. Гібридні автомобілі наражаються на більші ризики через поєднання потужності двигуна та електродвигуна. Високоефективна олива контролює забруднення, забезпечуючи екстра-продуктивність.

Ефективність системи. Продуктивність без компромісів є основним принципом для Castrol. Підвищення ефективності двигуна за рахунок моторної оливи дозволяє більш ефективно використовувати енергію.

Стабільність в умовах зупинок двигуна. Гібридні автомобілі спроектовані для роботи як з двигуном, так і з електродвигуном. А це означає, що температури та тиск, що випливають на компоненти двигуна та оливу, бувають дуже різними. Властивості оливи мають лишатися стабільними в цих складних умовах.

Перевірено в автоспорті.

Автоспорт завжди був ідеальним майданчиком для випробувань автомобілів та їх силових агрегатів, включаючи гібридні технології, які за останнє десятиліття стали його невід'ємною частиною.

Обидва наші партнери в автоспорті, BWT Alpine F1® Team та Ford M-Sport WRC, вважають три фактори, які охоплює HYSPEC, критично важливими для ефективності гібридних рішень в автоспорті, та авторитетно схвалюють наш новий стандарт ефективності для гібридів.

* Згідно прогнозів компанії LMC Automotive, GlobalData, 2023.
** Охоплює такі параметри, як забруднення критично важливих ділянок, зупинки двигуна та ефективність системи.
*** У порівнянні з мінімальними вимогами, встановленими галузевими специфікаціями та тестами Castrol відповідних типів гібридних автомобілів, що охоплюють забруднення критично важливих ділянок, зупинки двигуна та ефективність системи.


 

ТЕГИ: автомобилиcastrol
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...