UA
 

Потужні та стильні: нові ноутбуки ROG для професіоналів і геймерівРеклама

Корреспондент.biz,  29 июня 2024, 14:54
0
281
Потужні та стильні: нові ноутбуки ROG для професіоналів і геймерів
Фото: надане рекламодавцем

ASUS представляє два нових ноутбуки, характеристики яких задовольнять вимоги найвибагливіших користувачів. Кожен з пристроїв має унікальні особливості, що роблять їх ідеальними для різних завдань.

 

ROG Strix SCAR 18 (2024)

Ноутбук ROG Strix SCAR 18 був насамперед створений для поціновувачів кіберспорту. Він орієнтований на максимальну продуктивність, тому оснащений флагманським 24-ядерним 32-потоковим процесором Intel Core i9 14900HX, здатним упоратися з важкими проєктами з рендерингу та іграми AAA-класу. Пристрій підтримує до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і твердотільні накопичувачі PCIe Gen4 x4 до 4 ГБ у конфігурації RAID 0. Цей ноутбук дає більш ніж достатньо потужності для виконання будь-якого завдання.

У максимальній конфігурації ROG Strix SCAR 18 оснащений відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4090 із TGP 175 Вт, з технологією Dynamic Boost. Завдяки надвисокій швидкості рендерингу графіки в іграх та інструментам штучного інтелекту цей гаджет є ідеальним вибором як для геймерів, так і для професіоналів у творчих професіях.

18-дюймовий дисплей ROG Nebula HDR виготовлений за технологією Mini LED і має пікову яскравість 1100 кд/м2. Роздільна здатність становить 2,5K (2560 x 1600), частота оновлення ‒ 240 Гц, час відгуку ‒ менше ніж 3 мс. Цей екран ідеально підходить як для гри, так і для професійної роботи з графікою.

 

Модель ROG Strix SCAR 18 має найсучаснішу технологію охолодження. Допоміжний вентилятор збільшує потік повітря у напрямку материнської плати, а також допомагає відводити надлишкове тепло від графічного процесора до радіаторів.

ROG Zephyrus G16 (2024)

 

ROG Zephyrus G16 (2024) завдяки своєму ультратонкому корпусу й елегантному дизайну є ідеальним пристроєм для тих, хто цінує стиль і мобільність. Це перший ноутбук ROG з неймовірним 16-дюймовим OLED-дисплеєм ROG Nebula, за яким комфортно і грати, і працювати.

Екран з роздільною здатністю 2,5K, частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку 0,2 мс і підтримкою технології G-SYNC дарує надзвичайно чітке та контрастне зображення. А завдяки 100% покриттю колірного простору DCI-P3 і точності відтворення кольорів цей дисплей оцінять не лише геймери, а й професійні дизайнери та фотографи.

Ноутбук у максимальній конфігурації оснащений сучасним процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU) для прискорення роботи штучного інтелекту. З ним такі завдання, як відеомонтаж і 3D-рендеринг, виконуються більш як удвічі швидше, ніж раніше, а енергії для цього споживається менше. Потужна відеокарта до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків забезпечує надвисоку продуктивність у всіх сучасних іграх і програмах для творчості. Все це доповнює швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 ГБ і до двох SSD сукупною місткістю до 4 ТБ.

Особливістю оновленої фірмової системи охолодження ROG Intelligent Cooling є рідкий метал в якості термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера і три вентилятори охолодження.

Таким чином, ROG Zephyrus G16 (2024) стане ідеальним вибором для тих, хто шукає потужний мобільний пристрій для розробки програмного забезпечення, 3D-моделювання, відеомонтажу та інших ресурсомістких завдань.

При цьому ROG Zephyrus G16 (2024) залишається легким і тонким пристроєм: за товщини всього 1,49 см він важить лише 1,85 кг. Завдяки акумулятору ємністю 90 Вт·год й підтримці заряджання через порт USB-C ви отримаєте тривалий час автономної роботи.

 

Ці та інші ноутбуки ASUS і ROG можна придбати в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції. Серед переваг онлайн-магазину ASUS ‒ офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, швидка доставка, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій).

ТЕГИ: ноутбукASUS
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...