UA
 

Американський "Powerball" розіграє понад 300 мільйонів доларівРеклама

Корреспондент.biz,  22 января 2020, 19:25
0
3819
Американський  Powerball  розіграє понад 300 мільйонів доларів

Новий рік тільки почався, а Американська лотерея Пауербол вже розігрує величезний джекпот: в цю середу, 22 січня, комусь пощастить виграти неймовірну суму в 343 мільйони доларів США або один з приголомшливих другорядних призів.

Powerball: правила гри і призи

Що треба зробити, щоб її отримати? Вгадати 5 чисел з діапазону 1-69, а також номер бонусної кулі «Powerball» з діапазону 1-26. Ця комбінація гарантує вам джекпот або хоча б його частину (в тому випадку, якщо крім вас всі номери вгадає хтось ще). Але для того, щоб стати мільйонером, шести збігів не потрібно. Гравці, яким вдасться правильно вгадати 5 основних номерів (без «Powerball») отримають другий приз в $ 1 млн.

На відміну від джекпоту, цей приз не ділиться між переможцями - кожен гравець, якому вдасться вгадати 5 куль отримає хоча б $ 1 млн. Чому хоча б? Тому, що лотерея також пропонує опцію Power Play ( «Пауер Плей»), яка дозволяє, за невелику доплату, подвоїти другий приз і збільшити інші другорядні призи до 10 разів.

Чи можна брати участь в лотереї Powerball з України?

Однозначно - так! Пауербол відкритий для учасників з усіх країн світу, а грати в лотерею онлайн з-за кордону навіть простіше, ніж грати в лотереї «традиційним» способом, купуючи лотерейні білети в кіоску. Все що треба зробити для участі в американському лото, це створити обліковий запис на сайті theLotter, перейти на сторінку лотереї і вибрати ваші номери. Ви можете грати зі стандартною ставкою, в рамках синдикату (групи учасників) - це дозволить вам придбати більшу кількість білетів за меншу вартість, або поєднати ці дві можливості вибравши опцію «комбо».
Що відбувається далі?

Після того, як ви оформили ваше замовлення, представник сайту theLotter придбає від вашого імені фізичний білет, графічне зображення якого буде потім завантажено до вашого профілю. Слід підкреслити, що власником білета є ви, а не сайт або його представник. Після оформлення замовлення ви отримаєте на вашу електронну поштову скриньку лист, що підтверджує ваші права на білет.

Як отримати виграш?

Якщо ваш білет виграє приз, представники сайту theLotter зв'яжуться з вами і повідомлять вам про це. Другорядні призи надійдуть на баланс вашого облікового запису, як тільки оператор лотереї переведе гроші. Якщо ви виграєте джекпот або особливо великий другорядний приз, для його отримання може знадобитися ваша особиста присутність в США. Важливо відзначити, що theLotter не стягує комісію з призів. Разом з тим, в США лотерейні виграші обкладаються федеральним податком (24%) і податком штату (відсоток залежить від місця придбання білета). Сума, яку ви отримаєте на руки, буде дорівнювати сумі призу, за вирахуванням цих податків.
Виграш джекпоту

Ви зірвали джекпот? По-перше, прийміть наші вітання! Будьте готові до того, що організатори лотереї попросять вас вибрати, яким чином ви хочете забрати ваш приз. Ви можете отримати його в «розстрочку» - у вигляді щомісячних виплат протягом 25-30 років, або відразу (одним платежем). Правда, у другому випадку, сума, яку ви отримаєте на руки, буде на порядок менше - при призі в $ 343 млн, вона складе приблизно $ 233,3 млн (до податків). У кожного варіанту є свої переваги і недоліки. У будь-якому випадку, ми наполегливо рекомендуємо вам проконсультуватися з фінансовим фахівцем перед прийняттям рішення.

Але, щоб виграти джекпот, треба спочатку купити білет. Це ви можете зробити на сторінці лотереї Пауербол на сайті theLotter. Бажаємо успіхів!

 

ТЕГИ: деньгилотерея
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...