UA
 

"Молоді Регіони" презентували безкоштовні дисконтні картки для молоді зі знижками на різноманітні товари та послуги

23 июня 2011, 12:10
0
85
 Молоді Регіони  презентували безкоштовні дисконтні картки для молоді зі знижками на різноманітні товари та послуги

Сьогодні у прес-центрі "УНІАН" відбулась презентація нового проекту всеукраїнської молодіжної організації "Молоді Регіони" – "Дисконтної картки "Молоді Регіони".

Участь у прес-конференції з нагоди презентації взяли:

Андрій Пінчук, народний депутат України, голова ВМГО "Молоді Регіони",

Юрій Граматик, в.о. голови правління "Імексбанку" – партнера проекту "Дисконтна картка", один з кращих банкірів країни за версією журналу "Фокус",

Вадим Моіса, директор проекту "SmartPay" від "Імексбанку",

Альона Дегрик, керівник проекту "Дисконтна картка "Молоді Регіони", голова Печерського осередку ВМГО "Молоді Регіони".

"Дисконтна картка "Молоді Регіони" – це ексклюзивний клуб членів ВМГО "Молоді Регіони". Дана картка може бути і засобом оплати за певні послуги і, разом з тим, гарантією знижки для членів молодіжної організації в торгових представництвах партнерів Дисконтного Клубу", – відзначила керівник проекту Альона Дегрик.

Вона додала, що власники дисконтних карток матимуть знижки на одяг, взуття, аксесуари; косметику, парфумерію; послуги салонів краси, спа-салонів, спорткомплексів; послуги культурно-розважальних закладів та ін. У перспективі знижки також діятимуть у медичних закладах і аптеках, продовольчих магазинах, на заправках.

Дисконтними картками можна буде також користуватися у ресторанах та кафе, театрах, кінотеатрах, розважальних центрах.

"Враховуючи те, що більшість членів громадської молодіжної організації "Молоді Регіони" (Дисконтного Клубу) – це студенти і молодь, користування такою Дисконтною карткою дозволить їм значно зменшити повсякденні побутові витрати, здешевити дозвілля, зробити більш доступнішим лікування та навчання", – зауважив народний депутат, голова ВМГО "Молоді Регіони" Андрій Пінчук.  

Одними з перших, хто підтримав ініціативу ВМГО "Молоді Регіони" щодо реалізації проекту "дисконтна картка" став "Імексбанк". Під час прес-конференції, в.о. голови правління Юрій Граматик підкреслив, що проект несе серйозне соціальне підґрунтя і є дуже корисним для молоді, тож "Імексбанк" без вагань підтримав його впровадження в життя.

 

На сьогодні партнерами Дисконтного Клубу є:

"ІмексБанк". В рамках підписаної угоди, члени ВМГО "Молоді Регіони" матимуть особливі умови на обслуговування у банку та користуватимуться додатковими пільгами. Договір підписано строком до 2016 року.

Центр культури, історії та дозвілля "Парк Київська Русь". Згідно з підписаною між сторонами-партнерами угодою, відтепер усі члени Дисконтного Клубу зможуть відвідувати заклад відпочинку, придбавши вхідний квиток з 20-% знижкою.

Український видавничий дім "Економіка". Власники дисконтних карток матимуть 5% знижки на підписку газети "Дело", фінансово-аналітичного тижневика "Инвестгазета", журналу рейтингу кращих компаній України "ТОП-100 Рейтинг" та професійне видання про маркетингові коммунікації, рекламу, PR та медіа "mmr" Marketing Media Review (http://mmr.net.ua/).  

Студія зачісок "Володимир Тарасюк". Співпраця з цим партнером дозволить членам Дисконтного Клубу отримувати знижки на послуги в усіх салонах мережі, а також на косметичну продукцію бренду у розмірі 15%. Крім того, власники карток зможуть безкоштовно навчатись в "Академії Тарасюка" та, за бажанням, працювати в обраному салоні краси.

Коло партнерів Дисконтного Клубу постійно розширюється. 

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...