UA
 

IV Всеукраїнська виставка мисливських собак

5 июля 2013, 12:43
0
99

6-7 липня 2013 року в Національному комплексі «Експоцентр України» столиці (пр. Академіка Глушкова, 1, Велике конкурне поле, біля павільйону №12) традиційно з розмахом пройде ІV Всеукраїнська виставка мисливських собак

Виставку проводить Федерація мисливського собаківництва України за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України. Захід проводиться раз на три роки, і цього разу співпав із знаменною датою-ювілеєм в біографії Федерації – її 10-річчям.

На просторих, добре улаштованих рингах (більше 10 тис. кв. м площини) свої екстер’єрні та робочі якості продемонструє вітчизняна еліта мисливських собак (близько 700 учасників 36 мисливських порід) із різних регіонів нашої держави. Самими багаточисельними на виставці будуть  представники породи західносибірська лайка. Оцінюватимете чотирилапих мисливців авторитетне міжнародне суддівство із Європи, Росії та України. Очікується велика кількість гостей – любителів мисливських собак.

Захід є багатогранною подією, мета якої поділена на три основні складові: оцінка якості та поголів'я мисливських собак, визначення та показ кращих представників порід; пропаганда досягнень, обмін набутим досвідом роботи у мисливському собаківництві; створення для учасників та гостей справжнього свята; залучення до участі у заході широких верств населення.

А саме IV Всеукраїнська виставка мисливських собак – основний племінний захід з мисливського собаківництва, який проводить Федерація мисливського собаківництва України з метою: оцінки якості поголів’я собак мисливських порід; визначення кращих племінних плідників; обміну набутим досвідом із ведення мисливського собаківництва обласними осередками, колективними членами ФМСУ, мисливськими господарствами, клубами, розплідниками; укріплення корпоративних зв’язків між членами ФМСУ, співпраці з КСУ, УТМР, ВВТМР, з власниками та організаціями, які займаються веденням мисливського собаківництва в країнах  СНД, міжнародної спільноти;  пропаганди досягнень у мисливському собаківництві.

Всеукраїнська виставка мисливських собак проводиться як особисто – командний захід серед обласних осередків ФМСУ, так і серед мисливських господарств, клубів, розплідників, по яких зараховується окремий залік.

«Червону стрічку» знаменного заходу урочисто «переріже» святково-яскравий парад-відкриття, який очолять президент ФМСУ Анатолій Голубченко, депутат Верховної Ради України, співголова виставкового комітету Вадим Колісниченко і на якому буде присутній весь цвіт кінологічно-мисливської спільноти України. Також у програмі виставки: проведення експертизи собак на рингах, екстер’єрної та комплексної оцінки за участі провідних експертів; проведення конкурсу «Кращий собака породи»; визначення переможців, нагородження чемпіонів; презентації стендів, інформаційно-просвітницької літератури на тему мисливського собаківництва. А також розважальні заходи: вікторини, лотереї та конкурси від партнерів та меценатів виставки, які посилять святковий настрій для гостей та учасників колоритного дійства.

На виставці для допитливих читачів працюватиме стенди органу ФМСУ – журналу «Мисливські собаки».

Без сумніву, у всіх учасників і гостей виставки мисливсько-кінологічне свято залишить в душі багато добрих вражень, надихне на довготривалий гарний світлий настрій. Вхід для всіх гостей безкоштовний.

Телефон для інформації та акредитації: 044 496 41 19, 063 607 21 02

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...