UA
 

Заочне навчання у Європі – обираємо вигідну програмуРеклама

Корреспондент.biz,  15 апреля 2020, 13:30
0
381
Заочне навчання у Європі – обираємо вигідну програму

Якщо раніше класична форма навчання вже потроху здавала позиції перед дистанційною, то зараз тенденція тільки посилилася.

Перше за все, на це вплинув карантин у зв’язку з коронавірусом. Однак навіть коли ситуація вляжеться (сподіваємося, скоро), онлайн-навчання і далі буде популярним. Пандемія показала, наскільки важливо вміти підлаштовуватися до обставин і бути мобільним. При тому, для дистанційної вищої освіти не обов’язково сидіти вдома, після карантину можна подорожувати світом, працювати і одночасно здобувати диплом.

Поговоримо про заочну форму, яка на практиці є дистанційною. Відмінність у тому, що можна підібрати програму, за якою слід декілька раз на рік відвідувати навчальний заклад для занять або складання сесії. Це плюс для тих, хто планує потім перебратися до іншої країни.

 

Які критерії вибору?

Потрібно дивитися не лише на умови самого навчання, а і на перспективи по його закінченню. Перш за все, це має бути надійний ВНЗ, із відповідною акредитацією, професорським складом та іншими складовими. Друге – мова навчання, не завжди є англійська на вибір. Якщо планується еміграція, то варто подбати, аби диплом був загального європейського зразка. Також в деяких випадках не вказується, що це була заочна форма навчання. Не зайвим буде дізнатися, яким чином відбувається оплата і чи можна розділити її на окремі внески.

Важливо обрати зайнятість під час навчання – чи це буде часткова зайнятість чи на повний час. Перше допоможе встигати працювати і мати хобі, друге – для поглибленого здобуття спеціальності. Якщо оберете складніший шлях, слід подбати про те, аби завжди встигати здавати домашні роботи. Із написанням есе та інших творі якісно і швидко допоможе ресурс essay writer.

 

Програми заочного навчання в Європі

Якщо прагнете навчатися в Німеччині, то є цікавий варіант – університет в Хагені. Це єдиний державний ВНЗ країни, в якому є тільки дистанційна форма. Доступний бакалавріат (триває 3 роки) і магістратура (2 роки). Є курси для подальшого вступу на аспірантуру й докторантуру. Спеціальності: політологія, математика, IT, психологія та інші.

Ще варіант – європейський заочний інституту Гамбурга. Приватний заклад, найпопулярнішими тут є напрямки юриспруденції, економіки та фінансів. Заклад пропонує програми МВА з маркетингу і фінансового менеджменту. Однак тут дистанційна форма поєднується з практичними заняттями в центрах Німеччини та інших країн.

Цікавий варіант – заочна програма МВА за спеціальністю «Авіаційний менеджмент» пропонує Франкфуртський університет прикладних наук. Він співпрацює з Німецьким управлінням безпечністю польотів, аеропортами Мюнхена і Франкфурта, і ще радом закладів. Тут можна отримати практичні заняття в аеропортах, попрацювати з експертами галузі. На відміну від більшості німецьких дистанційних програм, тут можна обрати англійську мову навчання.

Якщо абітурієнт бажає навчатися на напрямках «бізнес і управління» (бухоблік, оподаткування, консалтинг, банківська справа і т.д.), то підійде приватна Лондонська школа бізнесу і фінансів. Це повністю дистанційне навчання англійською мовою. Великий плюс в тому, що можна здобути ступінь Global MBA, а також сертифікати ACCA, CIMA, CFA.

Щодо умов вступу, то зазвичай вони дуже лояльні, особливо що стосується бакалавріату. Достатньо надіслати атестат про середню освіту і підтвердити своє знання мови, якою буде проводитися навчання. Якщо треба вступати на магістратуру чи аспірантуру, то треба пред’явити диплом про закінчену вищу освіту. Лишилося назбирати грошей, обрати програму і подати заявку на вступ.

 

ТЕГИ: образованиевысшее образованиеобучениедистанційне навчання

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...