UA
 

Apple Watch 8: улюблений розмір та посилений контроль здоров’яРеклама

Корреспондент.biz,  30 октября 2022, 11:15
0
301
Apple Watch 8: улюблений розмір та посилений контроль здоров’я
Фото: Надане рекламодавцем

Осіння презентація Apple стала однією з найяскравіших подій у світі техніки. Купертинівці вкотре довели, що вміють робити приємні сюрпризи.

Кожен анонсований гаджет (від Айфон 14 до Епл Вотч 8) — з «родзинкою» яка стосується дизайну, технічного оснащення або всього й одразу.

Очікувалося, що серія Apple Watch 8 підкорить прихильників суттєвими змінами зовнішнього вигляду. Одні користувачі «топили» за квадратний формфактор, інші — за відчутно збільшений розмір корпусу. Купертинівці здивували всіх і відразу: вони не стали змінювати дизайн, що вже полюбився аудиторії.

Новий годинник має звичні розміри (41 і 45 мм) і традиційний прямокутний формфактор. На зап’ясті він сидить бездоганно. Власнику не доводиться звикати до незнайомих відчуттів, особливо, якщо раніше він носив Епл Вотч попереднього покоління.

Експериментувати з дизайном можна: для цього є змінні ремінці. Вони з різних матеріалів, тому годинник легко підлаштовується під будь-який аутфіт.

Чим пристрої з нової лінійки відрізняються від попередників, так це функціями. Вони набагато краще дбають про здоров’я завдяки вдосконаленому програмному забезпеченню, доопрацьованим старим та унікальним новим датчикам. Зокрема, Епл Вотч 8 отримали просунутий тривісний гіроскоп, чутливіший акселерометр, сенсор, який реагує на зміни температури тіла.

З’ясовуємо, що дають перелічені нововведення на практиці.

Те, що треба, для жіночого здоров’я

Оскільки в Смартгодинниках Apple Watch 8 є датчик, який відстежує температуру шкіри, з їхньою допомогою можна автоматично визначати момент настання овуляції. Це корисна можливість для жінок, які планують вагітність або часто стикаються з проблемою нерегулярного менструального циклу. Єдине — функцію доведеться відкалібрувати під власний організм, а це займе деякий час.

Дані, зібрані з використанням Apple Watch, можна надавати лікарю для формування повнішої клінічної картини.

Нагадування про необхідність вживання медикаментів

Пігулки, суспензії, сиропи та інші лікарські препарати потрібно пити у певний час, щоб досягти максимального ефекту. У метушні можна пропустити приймання медикаментів і цим нашкодити власному здоров’ю. Розумний годинник Епл восьмого покоління розв'язує проблему забудькуватості. Він нагадує, що потрібно випити пігулку або скористатися лікувальним спреєм для горла. Нагадування надсилає додаток «Здоров’я», в якому передбачено спеціальний розділ «Ліки».

Здоровий сон — під чутливим контролем

У температурного датчика є й друга функція — він допомагає досліджувати стан організму під час сну. Нічні перепади температури свідчать про вплив зовнішніх чинників. Наприклад, температура може різко підвищуватися або знижуватися внаслідок таких активностей вдень, як:

• тривала поїздка у транспорті,
• відвідування концерту з гучною музикою та великою кількістю людей,
• відпочинок на вечірці,
• участь у спортивних змаганнях,
• нервова перенапруга.

Сигнал про допомогу

Наявність «краш-детектора» — вже вагома причина для купівлі аксесуара Епл. Він може покликати на допомогу тоді, коли власник не здатен зробити це самостійно. За допомогою акселерометра, мікрофона та інших компонентів гаджет розпізнає звуки та рухи, характерні для автомобільної аварії та виконує наступні дії:

1. викликає службу порятунку,
2. надсилає сигнал екстреним контактам.

Годинники Apple Watch 8 мають хорошу автономність, тому з ними — набагато менше шансів залишитися без зв`язку далеко від дому. Підтримується режим енергоощадження, що дає змогу збільшити тривалість роботи без підзарядки. Економія заряду можлива коштом вимкнення функцій, які навантажують акумулятор. Дізнатися, на які саме можливості поширюється дія економного режиму, можна з підказок, які з’являються під час його активування.

 

ТЕГИ: Apple iWatchсмарт-часы

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...