UA
 

S1mple x PUMA: Як пройшла перша автограф-сесія кіберспортсмена після встановлення рекордуРеклама

Корреспондент.net,  24 декабря 2021, 18:55
0
1913
S1mple x PUMA: Як пройшла перша автограф-сесія кіберспортсмена після встановлення рекорду
Фото надане рекламодавцем

Подія відбулася у фірмовому магазині PUMA в ТРЦ "Ocean Plaza".

 

23 грудня, у 16:00 за київським часом, у магазині PUMA в ТЦ «Ocean Plaza» відбулася автограф-сесія S1mple. Магазин спортивного бренду спеціально оформили у стилістиці «NAVI».

Олександр Костилєв провів 2 години разом із прихильниками кіберспорту, підписував іменні плакати та фотографувався із аудиторією. Запрошення на подію за попередньою реєстрацією отримало 100 людей, проте черга на вхід до магазину була втричі більшою – молоді люди дуже чекали на зустріч із найкращим гравцем BLAST Premier World Final 2021. Аудиторія навіть побачила кубки «NAVI» з двох турнірів на власні очі: EM Cologne 2021 та ESL Pro League 2021.

У 2021 р. S1mple випередив гравця Ninjas in Pyjamas Миколу «Device» Рідтца за кількістю MVP за рік. Медаль найкращого гравця BLAST Premier World Final 2021 стала для українця восьмою цього року.

Нагадаємо, що з 2021 року PUMA та NAVI заключили партнерство на 3 роки. Спортивний бренд став технічним партнером NAVI та взав участь у розробці нової форми клубу на поточний сезон. Оновлені джерсі доступні до продажу у фірмових магазинах PUMA. У 2022 спортивний бренд та кіберспортивна команда обіцяють вражати аудиторію новими сюрпризами та крутим результатом партнерства.

ТЕГИ: КиберспортавтографPuma
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...