UA
 

Ігрові ноутбуки ROG: передові технології для геймерів та професіоналівРеклама

Корреспондент.biz,  29 марта 2024, 09:30
0
229
Ігрові ноутбуки ROG: передові технології для геймерів та професіоналів
Фото: надане рекламодавцем
ROG Zephyrus G16 (2024) - ультратонкий ноутбук з OLED-екраном

Republic of Gamers (ROG) ‒ це бренд компанії ASUS, який випускає високоякісні ноутбуки для геймерів, що відрізняються своєю потужністю та витонченим дизайном.

ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 ‒ це ультратонкий 16-дюймовий ноутбук в алюмінієвому корпусі, що важить менше ніж 2 кг. У максимальній конфігурації оснащений надсучасним процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU), що прискорює роботу штучного інтелекту. З ним ви вдвічі швидше впораєтеся з такими завданнями, як 3D-моделювання, відеомонтаж, розробка програмного забезпечення, а енергії при цьому споживається менше.

Також гаджет має потужну відеокарту (до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків), що забезпечує неймовірну продуктивність у сучасних іграх і програмах для творчості. Це все доповнює швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 ГБ і до двох SSD місткістю до 4 ТБ.

Оновлена фірмова система охолодження ROG Intelligent Cooling дає можливість обчислювальним компонентам працювати на максимумі можливого і не дозволяє ноутбуку перегріватися.

OLED-дисплей ROG Nebula має діагональ 16 дюймів, роздільну здатність 2,5K, частоту оновлення 240 Гц та час відгуку 0,2 мс. Він також підтримує технологію G-SYNC. Здатність дисплея відтворювати неймовірно чітке та контрастне зображення оцінять не лише поціновувачі сучасних ігор, а й професійні дизайнери та фотографи.

Zephyrus G16, попри свою потужність, залишається тонким і легким пристроєм, який ви можете взяти із собою будь-куди. За товщини всього 1,49 см ноутбук має вагу 1,85 кг. Акумулятор високої ємності (90 Вт·год) гарантує тривалий час автономної роботи, а підтримка заряджання через порт USB-C забезпечить зручність у мобільних умовах.


ROG Strix SCAR 18 (2024) з дисплеєм Mini LED

 

ROG Strix SCAR 18 є першим ноутбуком бренду ROG з діагоналлю 18 дюймів, що має дисплей Mini LED з понад 2000 зонами затемнення та піковою яскравістю 1100 кд/м2. Це справжній флагман ігрових ноутбуків з потужною конфігурацією. Він оснащений 24-ядерним 32-потоковим процесором Intel Core i9-14900HX, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4090 з максимальною графічною потужністю 175 Вт, до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і парою твердотільних накопичувачів PCIe Gen4 x4 обсягом до 4 ГБ у конфігурації RAID 0. Цей пристрій забезпечить більш ніж достатню потужність для будь-яких завдань.

Дисплей ROG Nebula HDR діагоналлю 18 дюймів має співвідношення сторін 16:10, роздільну здатність 2,5K, частоту оновлення 240 Гц і час відгуку менше ніж 3 мс, що дарує бездоганну якість зображення. Завдяки охопленню 100% колірного простору DCI-P3 екран ноутбука ідеально підійде і для ігор, і для роботи з графікою.
Виробник подбав і про систему охолодження: вона має три вентилятори, з покриттям із рідкого металу Conductonaut Extreme на центральному та графічному процесорах. Це не лише забезпечує більш швидку роботу ноутбука, а й гарантує його стабільно високу продуктивність на довгі роки.
ROG Strix SCAR 18 (2024) оснащений високоякісною аудіосистемою Dolby Atmos з чотирма динаміками. Також він має адаптовану під ігри клавіатуру, інтерфейс Thunderbolt 4, мережевий порт 2,5 Гбіт/с, модуль Wi-Fi 6E та місткий акумулятор 90 Вт·год із можливістю заряджання через USB-C з потужністю до 100 Вт. Корпус прикрашений культовим логотипом з RGB-підсвічуванням у новому стилі ROG Slash.

 

Ноутбуки ROG завдяки своїм сучасним технічним характеристикам та незрівнянній ергономіці є ідеальним вибором для всіх, хто шукає потужний комп’ютер не лише для ігор, а й для роботи над ресурсомісткими проєктами.

Ці та інші ноутбуки ASUS можна придбати в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Серед переваг онлайн-магазину ASUS ‒ офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, швидка доставка. покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій).

ТЕГИ: ноутбукASUS
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...