UA
 

'Скрябін' расскажет всю правду

Корреспондент.net,  7 ноября 2000, 16:47
0
22

В последнее время, группа "Скрябин" все чаще подвергается нападкам со стороны прессы и поклонников. Для объяснения сего факта вовсе не обязательно углубляться в историю, поскольку именно последние творения "Скрябов" откровенно разочаровали, а о том, что происходило внутри группы ходили самые различные слухи.

Исходя из этого, в пятницу, 10-го ноября, в 18:30 на сайтах MusicNews и Novarecords состоится интернет-конференция с группой, во время которой, ситуация будет прояснена окончательно. Чуть ниже, Вы найдете непосредственное обращение участников команды.


"Ми звертаємось до людей які були з нами весь той час - одинадцять років існування СКРЯБІНА. Які не зраджували нас, вірили і підтримували. Ми звертаємось до людей, яким не байдуже, які переживають разом з нами. Було би несправедливим залишити Вас на самоті з чутками про ситуацію в Скрябіні. Ми вирішили, що ви маєте право мати інформацію з перших рук.

Волею долі  склалася ситуація, коли в шухляді більше року лежить матеріал на альбом СТРИПТИЗ і не видається нами тільки тому, що українські медіа визнали його "неформатним". Волею долі найцікавіший, на нашу думку, проект, який був нами народжений - ЕУТЕРПА - виявився нікому не потрібним. Ми вважаємо себе емігрантами в Україні.

Існує ще питання "сімейного" характеру: ШУРА вирішив залишити групу. 

Наразі ймовірність того, що СКРЯБІН перестане існувати, набагато більша, ніж навпаки. Ми самі не знаємо, як воно буде насправді. Нам потрібен час, щоб розібратися між собою і з навколишнім середовищем.

Вас чекає НОВОРІЧНИЙ подарунок у вигляді альбому. "Модна країна". Альбом записується  на повних обертах - такого припливу ентузіазму ми не відчували вже давно. Записуємо альбом разом: Рой, Кукзьма і Шура. Альбом інакший - споідіваємось, він додасть скрябоманам адреналіну  в кров.

Ми приїдемо До Вас з концертним турне. Ми маємо намір подарувати Вам насолоду, на яку ви всі заробили.
Не вимагайте від нас обіцянок про те, що СКРЯБІН буде існувати вічно. Просто будьте з нами - і ви не відчуєте ніякої різниці.

ПИЙТЕ МОЛОКО і НЮХАЙТЕ КВІТИ.

СКРЯБИ. "

ТЕГИ: детиморе
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии