UA
 

Год в фотографиях. Лучший фоторепортаж на портале Я-Корреспондент

9 января 2013, 14:53
0
48

Корреспондент.net определил победителя фотоконкурса Год в фотографиях, который проходил на портале гражданской...

Корреспондент.net определил победителя фотоконкурса Год в фотографиях, который проходил на портале гражданской журналистики Я-Корреспондент в последние две недели 2012 года. По условиям конкурса, все зарегистрированные пользователи Корреспондент.net имели возможность создать и загрузить на Я-Корреспондент свой собственный Год в фотографиях - фотоподборку главных событий 2012 года. Победитель был выбран путем голосования среди пользователей сайта и жюри в составе редакции Корреспондент.net - им стал пользователь под ником Місто Тернопіль с репортажем Тернопіль. Як я провів 2012-тий ;). Выбор такого псевдонима вполне оправдан - свой Год в фотографиях читатель описал от имени любимого города:

"Я ще зовсім молодий, мені всього 472 роки, і живе в мені близько 216 тис. мешканців. Називають мене по-різному, частенько Файне місто, але коли пишуть sms то скорочують до Терні.

Мої друзі розповідали, що цього року у них грали у футбол, тому купили їм нові вулиці, стадіони, дороги та готелі. А мені більше до вподоби ігри на воді. Ми цього року добряче пограли гонки на корабликах. До мене на озеро приїжджали спортсмени з 13-ти країн! Але ви не подумайте, футбол я теж люблю. В 2012-му мені подарували новенький стадіон! На ньому одразу ж провели перший Чемпіонат світу з Футболу серед українських діаспорних команд.

Не знаю як там у інших містах, але в мене цей рік був роком обновок! Підрихтували мою улюблену вулицю Валову, відремонтували каскад фонтанів на бульварі Т.Шевченка - тепер вони ще й світяться та грають (я ж писав вже про свою слабкість до води!), спорудили пам’ятник незалежності України (такий тільки в мене, Києві та Харкові!). Не подумайте, що я выхваляюсь, але в мене дуже багато парків, і цього року їх всіх обладнали WI-FI, а також добряче підсвітили, тепер молодь звідти не виженеш!

Гарно розповідати можуть усі, напевно, подумали ви!? Тоді приїжджайте і переконайтесь в усьому на власні очі! Повірте, я люблю гостей, саме для вас облаштував інформаційні пілони та туристичні вказівники, тепер ви точно не заблукаєте! Я чув, як мої друзі-міста жаліються, що взимку вони не ті, і краще виглядають влітку, коли одягнуті в зелене, попереджаю, я не такий, я файний у будь яку пору, і взимку особливо. І святкування Дня зими цьому є доказом!

Заявляю! Сприймайте цей твір на тему “Як я провів 2012-тий” як офіційне запрошення в гості! Тому - до зустрічі!".

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии