UA
 

Репетиция выборов-2015. Реакция соцсетей на события во время митингов в Киеве

Корреспондент.net,  20 мая 2013, 11:30
0
420
Репетиция выборов-2015. Реакция соцсетей на события во время митингов в Киеве
Фото: Фото Влада Соделя
Драка в центре Киева

Пользователи соцсетей бурно отреагировали на события в центре Киева в субботу, 18 мая. Корреспондент.net предлагает подборку статусов и сообщений, посвященных дракам и потасовкам, в ходе которых пострадали известные журналисты.

Оксана Борейша: Репетиция выборов 2015. таких наемников будет много и повсюду

Yaroslav Krytsun: Слова Черчіля "Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами!" справджуються.

Ольга Сніцарчук: Ми поверталися додому (мітинг опозиції завершувався), і з Михайлівської площі побачили - що біля Інтерконтиненталя бійка. Просто підійшли познімати. За що і получили. Шокував більше сам прецедент. Чесно, я собі такого уявити не могла. От скільки ми всього останнім часом пишемо , читаємо про всякі-різні події, кожного разу здається, що це вже в с е – і гірше не може бути. Але ТАКОГО я просто не чекала. Це якась зеківська культура, але я прочитала вже, що це спортсмени із спортклубів… Страшно, що спортсмени замість тренуватися задля здобутку, наприклад, медалей, надають перевагу бійкам і відпрацьовуванню своїх ударів на мирних людях. ("Інтересно, сколько ім платят?", - задумливо питав сам у себе мій слідчий). Бридко, що міліція стоїть і спокійно дивиться як орудують молодчики із спортклубів. Просто стоїть і вилуплюється.


Влад Содель: Власть думала, что создаст картинку для телевизора - драка "Свободы" и "антифашистов". В итоге - картинка другая: нанятые властью гопники избивают журналистов. Отмежеваться от этих людей Партия регионов сможет, только если не просто арестует их силами своего министерства внутренних дел, но и возбудит дело по 171 "журналистской статье".

Mustafa Nayyem: То ощущение бессилия и унижения, которое испытали мои коллеги, ежедневно и ежеминутно испытывают миллионы других украинцев. Не потому что их повсеместно бьют и матерят. А потому что сегодня все чаще и чаще побеждают жлобство, хамство и животные инстинкты. Все это происходит не просто открыто, а демонстративно и сопровождается молчаливым оскалом власти, культивирующей вседозволенность на правах силы.

Петро Порошенко: Говорив с Олею Сніцарчук. Вона попри все дуже добре тримається. Оля великий молодець та боєць. ЇЇ прагнення до змін в державі і бажання понад усе бути на піку подій та висвітлювати їх оперативно й об’єктивно - заслуговують на повагу.
Особисто я вважаю що ця справа має стати тестом на людяність для всіх нас. Тестом на те, що ці нелюди будуть знайдені, ім’я їх будуть встановлені , і покарання за побиття жінки, журналіста, людини - буде не відворотним в нашій державі для будь-кого, хто спробує вести себе, як печерна людина.

Vyacheslav Kyrylenko: 24 год мало міліції, щоб затримати нападника по порушеній справі і обличчя та адресу якого знає вся країна. Бо влада прикриває його як і вчора

Дмитро Гнап: Подонок, напавший на Olha Snitsarchuk и Содель Влад - Вадик "Румын" Титушко. Господин Захарченко, я что-то не слышу воя милицейских сирен, удаляющегося в сторону Белой Церкви

Виталий Шишков: Белая Церковь - рассадник гопников??? Сразу прошу не обижаться достойных жителей этого города, но постоянно ''спортсмены'' с БЦ фигурируют в криминальных новостях. Рейдерство по дому киевской учительницы - гопота с БэЦэка! Избиение журналистки - опять баклан с БЦ !!! Там, что: - бандюковичи своих быков муштруют?

Наталия Савинова: Он не ублюдок, а умственно отсталый парень. Вы что, не видите? Он честно отработал свои 100 грн. Как мог. Для БЦ - большие деньги, кстати.

Влад Саваневський: Те, з якою швидкістю поширювалась фотографія "антифашиста", який побив журналістку 5-го каналу, і що його ідентифікували всього за 2 години, свідчить про те, що люди досить швидко вміють самоорганізовуватись. Це дзвіночок, як організаторам сутичок, так і міліції, бездіяльність якої тепер значно легше ідентифікувати і згодом притягнути до відповідальності. Чим більше брехні на ТБ - тим більше впевненості, що влада боїться. А люди розуміють, що "їх страх – це наша сила". Тим паче, відрізнити брехню від реальності зараз значно легше, ніж в 2004 році.

Anna Andrievska: а можна, щоб якось так раз - і кінець світу? вибірковий, для окремих, особливо обдарованих істот. Olha Snitsarchuk, Содель Влад, не знаю навіть, що сказати. сподіваюсь, хоч вдасться добитись покарання

Олександр Аронець: Кажете "антифашисти"?? Та бидло і гопота вони! Нелюди, які без будь-яких докорів совісті можуть побити тендітну жінку! Виродки...

Sergey Pasyuta: Пока я гулял, Злата Огневич заняла третье место на Евровидении, а в Киеве помитиноговала оппозиция и нанятые "антифашисты" побили двох журналистов, прецедент дійсно шокує. Що робити у подібних випадках у майбутньому - неясно. Виховувати власних кшатрїїв?

Александр Стойка: Я знову категорично звертаюсь до всіх українців-патріотів - не дати себе обдурити цією бандою фашистів при владі ,які з допомогою іноземних політтехнологій розгорнули технологію фашизм-антифашизм, в якому нам ПР відвела роль фашистів, а вони грають роль антифашистів, ніби-то ми живемо під час Великій Вітчизняній війни і вони обовязково стануть Переможцами, як ними були наші діди і батьки.

Алина Круглецкая: Если так дальше будет продолжаться, то в Украине слово "антифашист" станет синонимом слов "урка" и "бандюган."

Dmytro Bintsarovskyi: теперь всем понятно, какой будет кампания Януковича 2015 - и ее риторика, и ее методы

Евгений Куртов: ну и где Кличко когда он действительно нужен??

Анна Покровская: Европейское общество... Пока у нашей молодежи, точнее у этих парней не появятся мозги, а главное душа, все ученые, медики и просто хорошие люди будут эмигрировать из этой страны!

Andrew Kulish: "Восходівців" тут немає, це мій клуб і я точно вам кажу. В "Восході" боксери і борцухи, тут - не то тайці, не то кікбоксери. Шмотки нулячі, згоден, але всі на фірмових кросах, такі носять футбольні хули. Шукайте того, хто в темі.

Виталий Сало: Мне кажется это те же сотрудники МВД (БЕРКУТ) только в гражданке

Oleg Borshchoff: "Лицо" сегодняшней власти. Не знаю, наверное стоит "порадоваться" что только избили, а ведь если бы(не дай бог) убили то "Какойнибудь киреев" в судебном порядке оправдал этих "антифашистов"...

Svyatoslav UA: Ребята, сходите на курсы самообороны, на рукопашный бой.. 2 месяца тренировок, и вы не будете теряться и будете хотя бы понимать что делать в таких ситуациях.

Евгений Рябинин: Камбек 90-х

Oleksandr Arhat: Приїхали на БРДМ кролики.Їх блоканули свободівці.Прибігли спортсмени ПР.Бійка.Беркут.Спущені колеса,вибиті вікна,екіпаж побитий.Картинка гут

Олексій Мустафін: Страна переполнена людьми, которые получают дикое наслаждение не от драки, а от того, что могут ударить другого. И еще большее наслаждение от того, что могут ударить безнаказанно

Олександр Кравчук: Я був на Михайлівській , коли ці негідники там виступали, я ще тоді не знав , що ця мерзота побила дівчину, але був свідком, що Кошулинський зі "Свободи" звертався до старшого лейтенанта "Беркуту" з вимогою затримати цього дебіла. Беркутівець просто повернувся спиною.

Stanislav Yasinskiy: Мали б повне право розстріляти цю наволоч з травмата - який ми всі по роботі можемо носити. Я поважаю мирний протест - але у нас він може закінчитися таборами.

taranenko: Все-таки есть польза от соцсеточек, как легко опознали антифашиста, а так бы менты "искали" годами.

Inna Gladko: Я была в эпицентре этих событий. ИЗБИЛИ - звучит смешно. Объективно -дали пару подзатыльников и поджопников, исключительно тем кто пытался максимально близко влезть со своими фото и видео камерами. Угрожали отнять видео камеры. Вели себя показательно агрессивно. Роль свою отработали на 5+.

Оксана Зима: які ж це спортсмени - це бидло невмите, яке радіє з того, що живе у країні своїх рідних понятій і що ось воно лучьше всєх - це ж їхні прєдки царя подолали - Швондєри - іншими словами..... спортсмени - назва не для них - занадто гучно!

Ivan Pinchuk: Не хочется ничего говорить, ибо мерзко. Но, каждый журналист должен сделать все, что в его силах, чтобы ублюдок, или ублюдки, избившие Olha Snitsarchuk сели. Оля, мы сделаем. Держись.

Корреспондент.net

СПЕЦТЕМА: Расследование событий 18 мая в Киеве
ТЕГИ: Киевжурналистдраки
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии