Олексій Мазур
Украина, Дніпропетровськ
8 сентября 2012, 09:26

Кровосіс хібанутий*. Йому "хоть кол на голове теши", все одно "папєрєднікі"

Чому б не спробувати писати Азарову той самий український текст, але в російській транскрипції? Щоб мовний апарат очільника уряду хоч трохи звикав до української фонетики у власному виконанні.
9 сентября 2012, 07:34

"The Fly-ІІІ: Муха в Кабміні". У головній ролі - міністр Юрій Бойко

На головну роль ужастика мітять міністра палива й енергетики Юрія Бойка через неабияку зовнішню схожість посадовця з виконавцем головної ролі в першій частині фільму.
10 сентября 2012, 14:22

"Кореспондент" проти "Українського тижня"?

З'явилася інформація, згідно з якою представники медіа-холдингу UMH, куди входить і "Кореспондент", перешкоджають виходу журналу "Український тиждень", зокрема скуповують наклади видання.
18 сентября 2012, 09:11

Ренат Кузьмін в Ялті справив на європейців враження бандита

Про це в ефірі "Свободи Слова" на ІСТV сказав Олексій Гарань, процитувавши одного з європослів. У підтримку почутого аудиторія вибухнула оплесками.
18 сентября 2012, 10:28

До "регіоналів" перебігла чергова "тушка". Дніпропетровська і мабуть остання

Фракція Партії регіонів поповнилася екс-"батьківщинцем" Вадимом Коротюком. Свого часу на знак особистої та всього партактиву Дніпропетровщини вірності лідеру партії він подарував Леді Ю холодну зброю
19 сентября 2012, 13:22

Журналістам - тюрми!

"Ви будете гарантом свободи слова?" - запитує в Януковича Савік Шустер в заставці кожного свого політичного ток-шоу. "Буду!" - твердо відповідає Віктор Федорович. Чорний гумор, від якого не смішно.
23 сентября 2012, 10:35

Мер Куліченко не вірить жодному кандидату від ПР, окрім свого зама Крупського

"Я верю Крупскому!" - таке гасло мають білборди з портретом дніпропетровського мера Івана Куліченка, який агітує за свого першого заступника Анатолія Крупського як кандидата в народні депутати.
27 сентября 2012, 14:50

Віктор Пінчук: або бізнес, або опозиція

Олігарх і медіамагнат Віктор Пінчук на зустрічі з виборцями у Дніпропетровську, де він агітував за свого кандидата в депутати Якова Безбаха, визнав: підтримувати опозицію зараз небезпечно для бізнесу.
1 октября 2012, 10:50

Анекдоти на тему "Я вірю Крупському!"

Повертається якось дніпропетровський мер Іван Куліченко додому буднього дня раніше звичного часу. Заходить у квартиру і бачить свою дружину в ліжку з його першим заступником Анатолієм Крупським
1 октября 2012, 16:42

Високопосадова чиновниця Юлії Тимошенко заперечила Голодомор українців

"Голодомору не було, це вигадка. На підтвердження геноциду немає жодного документу", - заявила голова Держкомархіву України комуністка Ольга Гінзбург в ефірі радіо "Ера-fm".