Ілюк Тетяна
Украина, Киев
1 мая 2019, 17:12

«Чем опасен Первомай», або Про небезпеку «совка» в головах

Доки ми самі не сформуємо національну ідею, її формуватимуть замість нас. І якщо хочемо справжніх змін, то варто починати не з красивих обіцянок, а з сформованих сенсів, інакше знову втратимо державу.
24 апреля 2019, 16:18

«Парадокси демократії», або Хто насправді забезпечив демократичні вибори?

"Через рік, так через рік!" - сказав Порошенко. Чому Президент плекає надію повернутися і хто насправді забезпечив демократичні вибори? Розмірковуємо вголос...
22 апреля 2019, 13:57

Непройденный урок... или почему мы все время наступаем на одни и те же грабли?

Все таки не прав был Ляшко, когда культовым предметом выбрал вилы - выбери он тогда грабли, гляди, сегодня победу праздновали бы радикалы...
19 апреля 2019, 20:18

«За лаштунками шоу», або Про що мовчать під виборчою шуміхою?

Доки Україна напружено обговорює вистраждані дебати – найцікавіші моменти залишаються за кулісами. І на фоні того, що нас може очікувати в найближчій перспективі, дефолт видається найлегшим сценарієм
10 апреля 2019, 18:04

«Битва титанів» або Як Україна ризикує погрузитися у некерований хаос

Виборча кампанія наближається до фінішної прямої, і в хід йдуть уже джокери. І якщо міжтур'я ми обговорювали нав'язану нам повістку "дебатів" - то на фінал нам підготували битву геополітичних векторів
4 апреля 2019, 19:35

«Подумай-те», або Кому потрібен цей маразм?

Старт фінішної прямої виборчих перегонів виявився дуже активним. Не встигла ЦВК порахувати 100% голосів, як кандидати включилися «в гру» на повну.
4 апреля 2019, 11:36

"Акценти виборів" або На чому грають штаби кандидатів?

Перший тур виборів пройдено, і лідери перегонів ясні – а ясності насправді нуль. Чим обумовлені такі результати і які фактори забезпечили успіх переможців?
1 апреля 2019, 17:49

«Трамп відпочиває», або Нотатки про підсумки першого туру

Ситуація з виборами в Україні справила враження де-жавю. На думці –2016 рік, коли ніби-то гарантована перемога Х.Клінтон змінилася шоком від перемоги "непрогнозованого" і "неоднозначного" Д.Трампа.
29 марта 2019, 15:12

Момент вибору або Чого чекати у день голосування?

У президентській виборчий кампанії наближається момент, коли запитання, які постають перед виборцем, все більше нагадують класичне - «бути чи не бути». До чого маємо бути готовими і про що пам’ятати?
20 февраля 2019, 14:10

«Піпл схаває», або Політичне меню цього виборчого сезону

Чим ближче до дати виборів, тим цікавішим і різноманітнішим стає політичне меню, яким нас годують кандидати у Президенти. Спробуймо розібратися в особливостях цієї виборчої кампанії.