Фінансова Академія Актив
4 декабря 2020, 17:01

Підвищення кваліфікації топ-менеджерів: чи варто інвестувати у співробітників

Популярність корпоративного навчання і розвитку талантів всередині компанії за останні декілька років зросла. Причини прості: бізнес звернув пильну увагу на свою ключову складову ─ співробітників.
4 мая 2020, 09:29

Вигоди мотивації: як, чим і навіщо мотивувати фінансових фахівців компанії

Як сказав відомий американський підприємець - Лі Якокка «Якщо завдання в тому, щоб підприємство рухалося вперед, головне - мотивувати співробітників».
9 апреля 2020, 09:02

Як вибрати курс підвищення кваліфікації: покрокова інструкція

Причин піти на курси підвищення кваліфікації може бути багато: перехід на нову посаду, реформи у компанії, зміни в законодавстві чи просто кар'єрні амбіції.
6 апреля 2020, 09:21

Розробка та впровадження бюджетування на підприємстві: основні етапи і помилки

Будь-який бізнес треба планувати. Особливо якщо мова йде про підприємство. Правильне планування допомагає побачити що і як воно буде виробляти, кому продавати, і які ресурси для цього необхідні.
25 марта 2020, 09:25

Як головному бухгалтеру стати фінансовим директором?

Чи достатньо головному бухгалтеру освоїти аспекти бюджетування, навчитися управляти фінансовими активами, розібратися з особливостями кредитного портфеля та іншими питаннями фінансової справи?
18 марта 2020, 14:40

Звіт про управління

Багато українських компаній з 2018 року зобов'язали подавати новий звіт — звіт про управління. Його повинні будуть готувати навіть ті, хто раніше не подавав практично ніяких звітів.