UA
 

Офіційні умови проведення Акції "Спецпроект "SKODA Rapid. Економте на топливі, а не на враженнях"Реклама

Корреспондент.net,  25 мая 2015, 13:35
0
2870

1. Загальні положення

1.1. Акція  «SKODA Rapid.Економте на топливі, а не на враженнях» на сайті korrespondent.net» (надалі – «Акція») є рекламною кампанією, спрямованою на утримання вже існуючих читачів та розширення читацької аудиторії;

1.2. Організатором та Виконавцем Акції є ТОВ «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ УМХ» (далі – Організатор).

1.3. Акція проводиться по всій території України з 28 травня по 28 червня 2015 року (надалі – «Період проведення Акції»).

2. Учасники Акції

2.1. Учасниками Акції (надалі – «Учасники Акції») можуть бути будь-які повнолітні особи (від 18 років) за винятком осіб, зазначених у п. 2.2. даних умов проведення Акції (надалі – «Умови»);

2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь:

• працівники Організатора Акції та члени їхніх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки);
• власники й працівники рекламних агентств та партнерів, причетних до проведення Акції, члени їхніх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки).

3. Подарунки Акції:

• Сумка –холодильник – 3 шт;
• Термос -3 шт;
• Підголовник для подорожі -4 шт.

3.1. Організатор Акції залишає за собою право збільшити/зменшити загальний подарунковий Фонд Акції або включити в Акцію додаткові подарунки, не передбачені цими Умовами.

3.2. Організатор звільняється від будь-якої відповідальності щодо подарунків після їх отримання Учасниками Акції.

3.3. Організатор не несе відповідальності за якість продукції, що надається як подарунки за цими Умовами. Відповідальність за якість продукції, що є подарунками за умовами Акції, несе її безпосередній виробник.

3.4. Подарунки, які залишились не врученими через те, що Учасники та Переможці не дотримались вимог, зазначених у цих Умовах, Організатор використовує на власний розсуд.

3.5. Заміна подарунків, в т.ч. грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом, не допускається. Подарунки обміну та поверненню не підлягають.

4. Умови участі в Акції

4.1. Для участі  Учаснику Акції необхідно протягом Періоду проведення Акції:

4.2. Зайти на сторінку http://skodarapid.korrespondent.net , прийняти участь у грі «SKODA Rapid. Економте на топливі, а не на враженнях» та пройти реєстацію через соціальні мережі.

4.3. Учасники, які беруть участь в Акції, добровільно погоджуються надати інформацію, визначену в п.6.6. Умов, та несуть особисту відповідальність за достовірність даної інформації.

4.4. Організатор не несе відповідальності за будь-які технічні збої, що мають відношення до участі в Акції, а також інші обставини, не залежні від його волі.

5. Переможці Акції

5.1. Переможці акції обираються рандомно. Ними стають 10  Учасників Акції, які виконали умови, зазначені в п. 4,2 даних Умов .

5.2. Учасники Акції, що визначені Переможцями, відповідно до умов п.5.1. цих Умов , будуть сповіщені про факт визначення їх Переможцями та адресу, за якою можна отримати подарунки, не пізніше, ніж протягом 3 (трьох) діб після завершення визначення Переможців, шляхом надсилання особистого повідомлення власнику профайлу, що  став Переможцем

5.3. Наступного робочого дня після визначення переможців інформація про це публікується на інтернет-сайті: http://korrespondent.net/

6. Порядок, умови та строки отримання подарунків

6.1. Отримати подарунки зможуть лише Учасники, які відповідають вимогам, зазначеним у п. 2 Умов.

6.2. Відповідальний за вручення подарунків є  ТОВ «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ УМХ».

6.3. Вручення подарунків, зазначених в п. 3. даних Умов, здійснюється Організатором шляхом передачі особисто.

6.4. Учасника, що здобув право на отримання подарунка, зазначеного в п. 3. даних Умов, буде повідомлено про його вручення шляхом відправлення повідомлення на електронну адресу.

6.5. Подарунок, зазначений в п. 3 цих Умов, вважається врученим відповідному Учаснику з моменту його особистого вручення.

6.6. Для отримання подарунка, зазначеного в п. 3 даних Умов, Учасник протягом 2-х (двох) календарних днів із моменту його інформування Організатором, про умови отримання подарунка, має надати Організатору наступну інформацію та документи:

• ПІБ,
• паспорт,

7. Інші умови

7.1. Дані Умови обов’язкові для виконання всіма учасниками.

7.2. Своєю участю в Акції всі Учасники повністю погоджуються з Умовами та зобов’язуються їх виконувати.

7.3. Організатор не несе відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками.

7.4. Своєю участю в Акції всі Учасники, включаючи Переможців, погоджуються на проведення фотозйомки за їхньою участі та надання рекламних інтерв’ю про участь у Акції, а також погоджуються, що їхні ПІБ та фотоматеріали за їхньої участі можуть бути оприлюднені або використані Організатором з рекламною метою у будь-яких друкованих, аудіо- і відеоматеріалах, на будь-якій території, на необмежений строк, без попереднього узгодження та безкоштовно. Всі авторські права на такі матеріали будуть належати Організатору (приватне). Учасники також погоджуються з тим, що їхні дані можуть бути внесені до бази даних та використані Організатором без будь-яких часових обмежень для надсилання інформації, повідомлень, проведення телефонних опитувань тощо із інформаційною, маркетинговою чи рекламною метою. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

7.5. Організатор Акції гарантує, що під час збору й подальшого використання отриманої інформації він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, захисту персональних даних, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації та надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави, та у порядку, що визначений чинним законодавством України. В такому випадку Організатор виступає Володільцем бази даних у відповідності по положень Закону України «Про захист персональних даних».

7.6. Організатор не відповідає за виконання зобов'язань, опублікованих у цих Умовах, у випадку якщо учасник Акції, що отримав право на одержання подарунка, не скористався цим правом одразу. Подарунок видається тільки за умови виконання Учасником Акції всіх вимог, які передбачені даними Правилами Акції.

7.7. Організатор не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора обставини.

7.8. Організатор не несе відповідальності за неможливість отримати подарунки Учасниками Акції з будь-яких причин, що не залежать від Замовника. При цьому такий Учасник не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації.

7.9. Офіційні правила та умови може бути змінено або доповнено Організатором Акції протягом усього терміну проведення Акції. Зміна або доповнення Офіційних правил та умов рекламної Акції можливі у випадку їх затвердження Організатором Акції та оприлюднення в порядку, що визначений для інформування про правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначено безпосередньо змінами чи доповненнями до Офіційних правил та умов.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии