Валентин Наливайченко
Украина, Киев
26 января 2011, 15:49

Закликаю ОБСЄ взяти під контроль ситуацію з утиском прав українських громадян в Росії

Сьогодні я звернувся з листом до Верховного Комісара ОБСЄ у справах національних меншин Кнута Воллебека у зв’язку із порушенням прав української громади в Росії із проханням втрутитися у ситуацію та взяти її під особистий контроль.
21 января 2011, 16:52

22 січня я спільно з іншими представниками політичних та громадських організацій братиму участь у акції з нагоди Дня Соборності у Києві

Це особливе свято. Саме зараз, на мою думку, політикам варто об’єднуватися, в першу чергу, навколо дії. Однак, на жаль, вкотре доводиться спостерігати за пустими і дешевим змаганням різних «майданів» по всьому Києву.
4 февраля 2011, 19:16

Кара єгипетська

Сьогодні в Єгипті «п’ятниця відходу», продовження багатотисячних протестів. В Україні на Першому – програма Савіка Шустера. На українському ток-шоу багато розмов, але не йдеться про головне.
8 февраля 2011, 12:32

Про наші свободи

Два тижні тому я звернувся з листом до Верховного Комісара ОБСЄ у справах національних меншин Кнута Воллебека у зв’язку із порушенням прав української громади в Росії із проханням втрутитися у ситуацію та взяти її під особистий контроль.
9 февраля 2011, 09:02

В ОБСЄ доводять Росії стурбованість з приводу прав українців в РФ

Сьогодні я отримав лист Верховного Комісара ОБСЄ у справах національних меншин Кнута Воллебека у відповідь на моє звернення про систематичні порушення прав українців в Росії.
23 февраля 2011, 12:03

Влада неприпустимо зволікає із захистом українського інтересу в Лівії

Події в Лівії сколихнули світ. У таких умовах перше, що повинне зробити керівництво будь-якої цивілізованої держави, і нашої в тому числі, - захистити своїх громадян.
28 февраля 2011, 10:16

Россійському флоту треба готуватися до виведення, а не переозброєння

Результат переговорів міністрів оборони Росії та України про переозброєння ЧФ прогнозовано мав би бути іншим - російському флоту треба готуватися до виведення, а не переозброєння.
5 марта 2011, 11:31

Судові слухання у справі про вбивство Гонгадзе повинні бути відкритими

Ми, громадяни України, вимагаємо від нинішньої влади проведення відкритих судових слухань у справі про вбивство Гїї Гонгадзе.
31 марта 2011, 11:37

Люмпенізація Донеччини

Я зустрівся із чотирма жінками-активістами, які виступають проти закриття шкіл у Донецькій області й приїхали до Києва звернути увагу країни на цю проблему.
4 апреля 2011, 11:23

Японія і Україна

Останні події в Японії із атомною станцією «Фукусіма-1» викликають у мене не тільки співчуття, а й захоплення від єднання японців перед спільною бідою та демонстрацією надійної системи громадянської оборони.