Олександр Акименко
19 декабря 2011, 09:39

Сила слова, захист персональних даних та 100 кращих книг року

"Платформа" презентує добірку кращих освітніх подій Києва цього тижня. Ви зможете дізнатися, які метаморфози чекають місто перед Євро-2012, як захистити свої персональні дані та ще багато цікавого.
15 февраля 2011, 12:08

Огляд лекцій і майстер-класів цього тижня у Києві

Проект «Платформа» представляє Вашій увазі найцікавіші лекції, майстер-класи та зустрічі у Києві цього тижня, які ми рекомендуємо відвідати.
21 февраля 2011, 10:16

Найцікавіші лекції і майстер-класи цього тижня у Києві

Цього тижня відбудеться багато цікавих подій, серед яких «Платформа» традиційно обрали для вас найкращі. На вас чекають дискусії про енергоефективність та медицину, лекції про мистецтво, археологію та діаспору держав, презентації книжок і якісні музичні к
28 февраля 2011, 09:54

Найкращі лекції та майстер-класи у Києві: від бізнес-стратегій до японських солодощів

Цього тижня відбудеться багато цікавих подій, серед яких команда «Платформи» традиційно обрала для вас найкращі. На вас чекають круглі столи про сучасне мистецтво, майстер-класи з фотографії та медіації, концерти і бізнес-дискусії.
7 марта 2011, 09:41

Найкращі лекції та майстер-класи у Києві: мистецтво, архітектура та свобода слова

Цього тижня відбудеться багато цікавих лекцій та майстер-класів, серед яких команда «Платформи» традиційно обрала для вас найкращі. На вас чекають лекції з відео-арту, зустріч з журналістом The Times, майстер-класи з фотографії та концерти в органному зал
14 марта 2011, 08:35

Найкращі лекції та майстер-класи у Києві: ночі французького кіно та Всесвітній тиждень мозку

Команда порталу «Платформа» представляє добірку найцікавіших подій Києва тижня. Особливу увагу цього тижня рекомендуємо приділити круглим столам та дискусіям. Втім, воркшопів, лекцій, кінопоказів та презентацій книжок найближчі 7 днів теж вистачає.
21 марта 2011, 11:38

Найкращі лекції та майстер-класи у Києві: дискусії на підлозі та дебати про приватизацію

Команда проекту «Платформа» традиційно представляє добірку найцікавіших інтелектуальних подій Києва цього тижня. Наступні 7 днів столиця житиме лекціями з маркетингу та мистецтва, а також численними круглими столами та дискусіями.
28 марта 2011, 08:51

7 цікавих освітніх подій за 3 робочі дні

Друзі, відтепер наш блог матиме дещо інший формат. Ми публікуватимемо 2 міні-випуски впродовж тижня (понеділок і четвер зранку), аби зробити нашу інформацію читабельною та оперативно сповіщати Вас про інтелектуальні події столиці.
31 марта 2011, 06:06

Ні дня без подій: інтелектуальне завершення тижня

Проект «Платформа» традиційно публікує список найбільш цікавих освітніх подій Києва.
4 апреля 2011, 07:50

Найкращі лекції, майстер-класи та дискусії першої половини тижня

Команда проекту «Платформа» вкотре презентує добірку кращих освітніх подій Києва. Слід визнати, їх так багато, що обирати найцікавіші щоразу складніше.