Людмила Шимякина
10 июня 2013, 23:22

Ого! Комп'ютер ”Розумашка” працює у Вінницькому міському суді

“Розумний комп'ютер” Вінницького міського суду вже втретє обрав суддю Антонюка В.В. для слухання справи за позовом кандидата фармнаук. За попереднім позовом суддя Антонюк В.В. підробив докази у справі
6 июня 2012, 18:29

У Вінницькому медуніверситеті працювала „доктор Пі № 2”

В переліку вчених України кандидата фармацевтичних наук Таміли Ковальчук немає. Але псевдокандидат навчала студентів на фармацевтичному факультеті Вінницького медуніверситету майже 4 роки.
3 января 2013, 22:22

Вінницький суддя поповнив лави “письменників-фантастів”

Суддя Вінницького міського суду Антонюк В.В. вигадав та приписав покази 24 свідкам, які їх не давали. Відповідачі — посадові особи Вінницького медуніверситету під керівництвом ректора Мороза В.М.
1 мая 2013, 18:51

Ректор Вінницького медуніверситету Мороз В.М. замовив службове підроблення

Після відмови у співавторстві ректору Вінницького медуніверситету Морозу В.М. та заступнику Міністра МОЗ України, молодого науковця - кандидата фармацевтичних наук звільнили з роботи за... прогули
7 мая 2013, 12:23

Вінницький та Харківський ректори з неповагою до вчених шести ВУЗів України...

Проти 8 позитивних рецензій відомих вчених з шести ВУЗів України, грифу МОЗ України та акту впровадження, ректори Мороз В.М. та Черних В.П. організували підроблені негативні рецензії.
5 июня 2013, 21:34

Торгівля у Вінницькому медуніверситеті — побори зі студентів

Вінницькі правоохоронні органи, ректор Вінницького медуніверситету Мороз В.М., МОЗ, МОН України не припиняли торгівлю методвказівками з різних навчальних дисциплін у державному ВУЗі упродовж 8 років.
7 июля 2013, 10:00

Як ректор дав журналісту 100000гривень або “хорошими делами прославиться нельзя”

Піар 71-річного ректора Василя Мороза продовжується на тлі корупції у Вінницькому медуніверситеті, корумпованої знизу доверху правоохоронної системи, судів та жахливого стану освіти і науки в Україні.