Яременко Виталий
Украина, Київ
26 июля 2015, 10:08

Монополізація аудиторського ринку України: приховані загрози

21 липня 2015 року в прес-центрі інформаційного агентства ЛігаБізнесІнформ відбувся круглий стіл на тему «Монополізація аудиторського ринку України: приховані загрози».
8 июня 2015, 14:01

Волки в овечьих шкурах. «Большая четверка» на рынке аудиторских услуг в Украине

Тарифы на коммунальные услуги проверят международные аудиторы. Об этом заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк 15 мая в Верховной Раде во время часа вопросов к правительству.
20 апреля 2015, 16:50

СБУ проверяет издание «Независимый аудитор»

8 апреля СБУ провело обыск в офисе издания «Независимый аудитор». Основанием для действий правоохранительных органов было постановление Печерского районного суда. Хотя согласно решению киевской Фемиды необходимо было проверить офисы госкомпаний Нефтегаза Украины и Транснефти Украины, но по указанным адресам зарегистрирован «Независимый аудитор» и квартира главного редактора издания Владимира Иванкова.
20 апреля 2015, 16:45

Розвиток Аудиту в Україні в контексті євроінтеграції:що зроблено?

Європейська інтеграція передбачає не просто підписання папірців та декламування цінностей свободи та прав людини. Вона передбачає важку та виснажливу працю день удень. В даному випадку сфера аудиту не
26 ноября 2014, 15:25

Довгий шлях до європейських стандартів: досвід аудиторів

Ратифікація угоди про Асоціацію з Європейським Союзом відкриває безліч можливостей для українського ринку, де не є виключенням і сфера аудиту. Втім, європейський ринок – це високі стандарти якості та