UA
 

Premier FOOD – краща компанія року по версії Всеукраїнського галузево-аналітичного центруРеклама

Корреспондент.biz,  22 января 2020, 13:19
0
519
Premier FOOD – краща компанія року по версії Всеукраїнського галузево-аналітичного центру

Щороку експерти Центру обирають кращі компанії у кожній галузі за принципами надійності та інвестиційної привабливості. В 2019 році, успіх справи Premier FOOD підтвердила нагорода “Компанія року”.

Всеукраїнський галузево-аналітичний центр є незалежним інститутом, що веде діяльність у напрямках розвитку малого та середнього бізнесу, залучення іноземних інвестицій, створення відкритого інформаційного порталу та підвищення іміджу підприємств України.

Група компаній Premier FOOD – визнаний національний лідер у галузі обслуговування підприємств food service вже понад 12 років.

Premier FOOD - перші, хто запровадив культуру споживання якісних  хот-догів і бургерів зі справжнього м’яса  на АЗК.

В 2019 році, успіх справи Premier FOOD  підтвердила нагорода “Компанія року”. На основі експертного аналізу галузі та показників підприємства, Всеукраїнським галузево-аналітичним центром* компанію було внесено до Реєстру надійних та інвестиційно привабливих підприємств. Порівнявши ТОВ “Premier FOOD” з іншими підприємствами галузі, експерти Аналітичного центру відзначили вже досягнутий рівень та потенціал розвитку компанії.

Сьогодні  Premier FOOD - це група компаній, діяльність якої поєднує декілька різнопланових напрямків бізнесу:

Власне виробництво на базі заводу Тульчинм’ясо - потужністю 8000 тонн в рік. Висока якість продукції Тульчинм’ясо гарантована сертифікатами ISO, HACCP, HALAL та підтверджена золотими, срібними та бронзовими медалями престижних конкурсів.

Власна логістика за принципом 4PL. В даний час загальна площа складських приміщень складає більше 10 000 квадратних метрів. Унікальна логістика зі спеціальним температурним режимом -18, дозволяє доставляти продукцію по усій території України.

HoReCa, корпоративні клієнти.

Всі мережі АЗС України, більш ніж 500 ресторанів і готелів та більш ніж 3000 вуличних торгівельних точок  є клієнтами Premier FOOD. Компанія надає повний комплекс послуг - від обладнання і продукції - до бізнес-консалтингу і маркетингової підтримки.

Мережа ресторанів Mr Grill Hotdogs & Burgers створена, щоб кожному дати можливість спробувати хот-доги та бургери тільки зі справжнього м’яса. Сьогодні це три ресторани: в самому центрі столиці на Хрещатику, другий - на Подолі, а третій повністю розрахований на дітей і розташований в Кідландії на Петрівці. У наступному році планується розширити мережу до 10 ресторанів по всій країні.

Експорт. Компанія постачає високоякісну продукцію більш ніж в 10 країн світу, з них Грузія, Азербайджан, Корея, Китай, Об'єднані Арабські Емірати, Йорданія. Крім того, Premier FOOD розвиває ринки інших країн в регіонах Азії і Африки.

Retail. Крім роботи з бізнес партнерами компанія виготовляє продукцію і для роздрібного споживача. Бренд Тульчин та Mr.Grill приємно вражає українських споживачів, пропонуючи ковбаси, сосиски і м'ясні вироби найвищої якості і незмінно чудового смаку.

Ексклюзивна дистрибуція брендів Sweet Box та Milk Shake.

Дотримуючись тенденцій ринку, група компаній Premier FOOD розвиває свою діяльність, опановуючи нові продуктові напрямки, щоб надавати своїм партнерам актуальні та ексклюзивні рішення.

ДОСЯГНЕННЯ PREMIER FOODВ ЦИФРАХ:

7 мільйонів хот-догів на місяць;
100% логістичного покриття території України (крім окупованих територій);
20000 доставок в місяць;
5000 торгових точок.


Віталій Войтович, засновник та директор Premier Food, поділився головним секретом успіху бренду, а головне якості своєї продукції: “Ми виробляємо тільки ту продукцію, що їмо вдома ми і наші діти...  Відданість ідеї, робота в команді однодумців, загальний успіх - зіграли  велику роль у формуванні позитивного іміджу компанії на ринку. Нагорода “Компанія року” – це визнання професіоналізму, наполегливості та відданості колективу, що призвели до успіху!”.

 


Сайт
+38 (050) 250 13 82 [email protected]
Зеленогірська, 8 Київ

 

ТЕГИ: едабизнеснаграда
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...