UA
 

Підписано Меморандум про співпрацю між оргкомітетом Ігор Нескорених в Україні та Sport LifeРеклама

Корреспондент.biz,  30 января 2020, 18:00
0
1709
Підписано Меморандум про співпрацю між оргкомітетом Ігор Нескорених в Україні та Sport Life

Сьогодні, 30 січня, організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні та група компаній Sport Life підписали Меморандум про співпрацю під час прес-конференціїї в УНІАНі.

Документ стане успішним прикладом співпраці державного та приватного сектору, який зосереджений на позитивних соціальних перетвореннях.

Відповідно до положень документу, сторони об’єднуватимуть зусилля для популяризації спортивної реабілітації серед українських ветеранів та військовослужбовців, розвитку відповідної інфраструктури та створення безбар’єрного середовища, яке відкриватиме можливості для занять адаптивними видами спорту українським воїнам з інвалідністю.

"Це прекрасна можливість для учасників збірних Invictus Games, підкреслюю, збірних усіх років, не лише для команди цього року, займатись спортом в якісних, сучасних залах, плавати в гарних басейнах мережі спорт-клубів. Така співпраця - це прекрасний приклад поєднань зусиль бізнесу, держави, громадськості та всіх небайдужих до наших ветеранів. Підтримка, яку надає Sport Life, має стати прикладом для інших, це має бути честю для всіх українців підтримувати наших захисників, які отримали поранення та травми на війні, та розвивати спорт серед ветеранів", - зазначила міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда.

 

Оксана Горбач, представник БО "СтратКом УА", прокоментувала: "Співпраця зі Sport Life  — це стратегічний крок для організаційного комітету Ігор Нескорених розширити покриття можливостей для входу у спорт для поранених ветеранів, адже далеко не в кожному місті є державні спортивні обєкти, а мережа клубів Sport Life — найбільша в Україні. Крім того, в рамках співпраці зі Sport Life запланована адаптація об’єктів для потреб учасників на візках. Ми сподіваємось, що цей приклад стане стимулом для інших спортивних клубів, які доєднаються до розвитку спортивної реаблітації ветеранів в Україні".

"Чудово, що цього року вже є готова інфраструктура, яку непотрібно будувати з нуля. Дякую Sport Life та партнерам  за важливі кроки, які кожен робить для розвитку спортивної реабілітації в Україні", - сказав Віталій Дейнега, голова БФ МБФ "Повернись живим".

 

Маргарита Годун, віце-президент по сервісу, групи компаній Sport Life розповіла про те, що понад 4 роки у мережі працює програма "Мирне  життя", яка передбачає для бійців АТО відвідування фітнес клубу для відновлення та реабілітації: "Ми розуміємо, що це є соціальна необхідність. Понад 1000 бійців пройшли оновлення та реабілітацію в мережі клубів Sport Life та мають змогу тренуватись та спілкуватись з однодумцями. Тепер і спортсмени збірної  зможуть готуватися до тренувань у комфортних умовах та на кращому сучасному обладнанні".

Учасники Меморандуму вірять, що цей документ стане стимулом для утворення інших державно-приватних партнерств, направлених на підтримку українських військовослужбовців та ветеранів на шляху до фізичного відновлення, психологічної реабілітації, а також комфортної інтеграції у мирне життя.

ТЕГИ: меморандумsportlife
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...