UA
 

Цієї п'ятниці пройде супер-тираж Євромільйони з призом 130 млн євроРеклама

Корреспондент.biz,  5 февраля 2020, 18:00
0
4047
Цієї п ятниці пройде супер-тираж Євромільйони з призом 130 млн євро

Цієї п'ятниці, 7 лютого 2020 року, Євромільйони проведуть перший супертираж 2020 року. Щасливому переможцю дістанеться суперприз в 130 мільйонів Євро.

Дев'ятизначна сума, найбільша з розіграних в цьому році в Європі, привернула увагу фанатів лотерей з усього світу. Завдяки міжнародному сервісу theLotter.com, гравці з України теж можуть взяти участь в тиражі, нарівні з фанатами лотерей з інших країн. Білети на лотерею вже надійшли в продаж на сайті.

 

Що таке супертираж Євромільйони?

Супертираж Євромільйони - особливий тираж зі збільшеним джекпотом, який популярна європейська лотерея проводить кілька разів на рік. Правила лотереї залишаються без змін - для виграшу першого призу потрібно вгадати 5 номерів з діапазону 1-50 плюс 2 номери «Лакі стар» від 1 до 12. Вся різниця - у приз. Зазвичай мінімальний джекпот Євромільйони становить € 10 млн. На цей раз на кону будуть € 130 млн.


Якщо нікому не вдасться вгадати всі номери, перший приз перейде на наступний тираж. Відповідно до нових правил, які вступлять в силу в лютому, максимальна межа, яку зможе досягти джекпот тепер складе не € 190, а € 200 млн.


Як громадяни України можуть брати участь в супертиражі?

Білети на супертираж продаються в декількох країнах Європи. Але вам не треба нікуди їхати, щоб отримати шанс розбагатіти на € 130 млн ... вам навіть не треба виходити з дому! Сервіс theLotter.comдозволяє користувачам з України грати в найбільші лотереї світу онлайн. Просто зареєструйтеся на сайті, перейдіть на сторінку супертиражу Євромільйонів, і виберіть ваші номера.

 

Що відбувається далі?

Після того як ви оформите ваше замовлення, що знаходиться в одній з країн-учасниць, представник сервісу купує офіційний білет і відмічає на ньому вибрані вами номера. Як зазначено в Умовах користування сервісом, цей білет належить вам, а не сервісу або його представнику; сервіс також не стягує комісії з виграшів.

 

Переваги гри в лотереї онлайн

  • Безпека - грати на сайті повністю безпечно! За 18 років існування сервіс виплатив близько 100 мільйонів доларів в призах більше 5 мільйонам переможців. Найбільший виграш на сайті склав $ 30 млн - саме цю суму виграла мешканка Панами в Лото Флориди. Фортуна також посміхалася учасникам з України - більше за інших пощастило Наталії, яка зірвала мільйонний другий приз американських Мега мільйонів в 2017 році.

  • Найбільші лотереї світу в одному місці - сервіс пропонує своїм клієнтам близько 45 лотерей, включаючи найпопулярніші лото світу, такі як Евроджекпот, Супереналотто, Пауербол і Мега мільйони.


Хочете теж змінити своє життя? 7 лютого у вас є шанс виграти 130 мільйонів Євро. Купуйте білети на супертираж Євромільйони сьогодні!
 

 

ТЕГИ: деньгилотерея
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...