UA
 

Zadarma: бюджетний варіант для спілкування в умовах роботи віртуального офісуРеклама

Корреспондент.biz,  4 мая 2020, 13:00
0
701
Zadarma: бюджетний варіант для спілкування в умовах роботи віртуального офісу

На карантині ідея віртуального офісу вже не звучить дивно. Багато бізнесів відправили працівників на віддалений режим роботи.

Спеціалісти сервісу хмарної телефонії і відеоконференцій Zadarma поділились, як налагодити комунікації швидко і дешево за допомогою ноутбука, інтернета та веб-камери.

Головні критерії зв’язку

При виборі інструмента спілкування на відстані ви повинні знайти відповіді на наступні питання:

1. Скільки людей братиме участь?

Zadarma надає можливість при тарифі "Стандарт" (без абонплати) провести дві сесії одночасно без обмеження в часі з кількістю учасників до 20.

2. Наскільки швидко треба організувати "збори"?

Час - це гроші. Чим швидше ви налагодите безперебійний зв’язок, тим швидше бізнес розпочне приносити прибуток. Одне з простих та швидких рішень — відеоконференції  Zadarma. Вони дозволяють підключатися без додатків та реєстрації. Потрібно просто перейти за посиланням і потрапити у відеочат, який організатор дзвінка створив на сайті сервісу. Спілкування відбувається у браузері. Виняток — смартфони. Якщо ви хочете використовувати послугу на вашому девайсі,  потрібно встановити мобільний додаток. Як тільки додаток встановлений, то без реєстрації і зайвих рухів клієнт потрапляє у відеочат за посиланням.

3. Платити чи не платити — ось в чому питання

Навіть найпопулярніші безкоштовні сервіси з надання послуг відеоконференції мають більш зручний і широкий функціонал, який стає доступним при переході на платну версію.

В рамках пакету "Офіс Україна" від Zadarma, створеного для організації роботи віртуального офісу, можна одночасно створити до 10 конференцій із підключенням до 50 людей в кожній. А "Корпорація Україна" гарантує якісний зв’язок між 100 співробітниками в 10 конференціях.

До складу пакетів від сервісу хмарної телефонії Zadarma входить і "Безкоштовна хмарна АТС" разом з CRM — функціоналом, корисним для дистанційного зв'язку з клієнтами. Обравши цей сервіс, клієнт платить за обраний пакет послуг, абонентської плати немає.

 

Зовнішня телефонія

Можна виділити три основних способи організації телефонного зв’язку.

1. Аналоговий телефонний зв’язок

Такий вид телефонії доволі дешево коштує, але поступається функціоналом у порівнянні з тим же мобільним зв'язком, який дорого коштує, але дозволяє підтримувати зв’язок будь коли і з будь-якого місця, до якого доходить сигнал мобільної вишки.

2. IP-телефонія з власною АТС

IP-телефонія — більш сучасний спосіб зв’язку, до якого можна під’єднати як мобільний, так і стаціонарний телефон, а зв’язок встановлюється за допомогою Wi-Fi або дротів через інтернет. Але цей зв’язок все ще потребує додаткового обладнання та його встановлення і, відповідно, обслуговування в офісі, а його устаткування є доволі дорогим.

3. IP-телефонія з хмарною АТC

Плюсами такої телефонії є те, що все "залізо" і софт знаходиться на обслуговуванні у провайдера. Його не потрібно купляти та встановлювати в офісі і користуватись зв’язком можна з будь-якого місця, де є інтернет.

Якщо ви обрали пакет для відеоконференцій, в який входить "Безкоштовна віртуальна АТС Zadarma", то організувати її роботу можна наступним чином:

Підключаєте номер міста (немає значення, в якій країні). Ви можете підключити toll-free номер 800, тоді дзвінки для ваших клієнтів будуть безкоштовними. Є можливість зберегти старий номер і перенести його в АТС Zadarma.

 

В своєму акаунті на сайті Zadarma налаштовуєте кількість внутрішніх номерів, чергу викликів, переадресацію, запис дзвінків, голосове меню, голосову пошту і автовідповідач (наприклад, вночі та у вихідні), статистику викликів і ін.

Такий спосіб телефонії допомагає економити на зв’язку, наприклад. Ще однією перевагою телефонії від Zadarma — в усі пакети, у тому числі у безкоштовні, інтегрована CRM-система. Таким чином, дзвінки можна виконувати не лише з мобільного телефону, але й з сайту компанії.

ТЕГИ: офистелефониякарантинонлайн-сервисы
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...