UA
 

А-Банк поддерживает защитников Украины в партнерстве с организацией "Українці Разом"Реклама

Корреспондент.biz,  10 июня 2021, 17:00
0
624
А-Банк поддерживает защитников Украины в партнерстве с организацией  Українці Разом
Фото надане рекламодавцем

А-Банк поддерживает защитников Украины и присоединяется к всеукраинскому социальному проекту в поддержку участников АТО / ООС и членов их семей, основателем которого является организация «Українці Разом».

Это уникальная по масштабам помощи и количеству участников программа социально-правовой поддержки защитников Украины, которая действует с 2015 года.

А-Банк в партнерстве с "Українці Разом" предоставляют общую социальную кредитную карту "Українці Разом" на базе карты "Зелена" платежной системы Visa. Карта "Українці Разом" в партнерстве с А-Банком удовлетворяет любые потребности в банковском обслуживании, позволяет участникам боевых действий на востоке Украины и членам их семей быть круглосуточно защищенными и получать необходимую помощь, а также социальные скидки и услуги.

Социальная карта "Українці Разом" позволяет каждому владельцу получать следующие возможности:
● правовая поддержка и юридическая консультация;
● обследование и получение медицинских услуг;
● психологическая поддержка;
● скидки на покупки во всеукраинских торговых сетях;
● образовательные, оздоровительные и развлекательные программы для участников АТО / ООС и членов их семей.
Сейчас возможности карты постоянно увеличиваются.

А-Банк со своей стороны удовлетворяет потребности участников АТО / ООС и членов их семей в банковском обслуживании с кредитной картой “Українці Разом", на базе карты "Зелена" платежной системы Visa, и предоставляет:

● кредитный лимит до 200 000 грн;
● льготный период до 62 дней
● начисление на остаток собственных средств - 5%;
● кешбэк до 20%;
● бесплатное обслуживание.

С картой клиенты могут пользоваться как кредитными, так и собственными средствами или получать какие-либо денежные зачисления, бесконтактно рассчитываться в торговых точках или покупать в Интернете и получать скидки от партнеров всеукраинского объединения "Українці Разом".

Получить карту «Українці Разом» в партнерстве А-Банка с «Українці Разом» могут следующие лица:

● участники АТО / ООС - участники боевых действий, инвалиды войны, участники войны или другие лица, при наличии документа, подтверждающего непосредственное участие в антитеррористической операции / операции объединенных сил, выданного не ранее 2014 года;

● члены семей погибших героев - воинов, принимавших непосредственное участие в антитеррористической операции / операции объединенных сил и погибших за Украину.

Для оформления карты участнику боевых действий / инвалиду войны или членам их семей необходимо предварительно быть обязательно зарегистрированными в социальной программе "Українці Разом" по ссылке Социальная карта «Українці Разом», и обратиться в ближайшее отделение А-Банка.
На сегодня выдача таких карт проводится в пилотном режиме только в Киеве.

Об А-Банке:

А-БАНК представлен на рынке банковских услуг более 25 лет. Услугами Банка пользуются более 1,6 млн клиентов. Банк предлагает широкий спектр современных финансовых услуг как физическим, так и юридическим лицам. Основная цель Банка - предоставление современного и технологического сервиса в режиме online с помощью удобного интернет-банкинга АВаnk24. Банк широко представлен во всех регионах Украины - 232 отделения готовы предоставить качественный сервис каждому клиенту.
За новостями А-Банка следите на официальных страницах Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Об организации "Українці Разом":

"Українці Разом" - Всеукраинское объединение сознательных и неравнодушных украинцев, созданное для помощи защитникам Украины, которые принимали / принимают участие в антитеррористической операции / операции объединенных сил на востоке Украины, и членам их семей. Основная цель организации - объединять украинцев, помогать воинам на фронте, а также предоставлять социальную и правовую защиту участникам АТО / ООС и их семьям.

В своих рядах  организация “Українці Разом” объединяем около 300 тыс. Защитников Украины и более двух с половиной тысяч партнеров программы и имеет свои филиалы во всех областях Украины. Почти на миллиард гривен помощи по программе Социальная карта "Українці Разом" уже получили защитники Украины от партнеров "Українці Разом" с начала российско-украинской войны. "Українці Разом" - это объединение единомышленников, которые стремятся своими решительными и эффективными действиями помогать другим и изменить судьбу Украины и Украинцев к лучшему. Ведь УКРАИНЦЫ ВМЕСТЕ - это ПОБЕДА УКРАИНЫ!

За новостями "Українці Разом" следите на официальных страницах Facebook, Instagram, Telegram, Youtube.


 

А-Банк підтримує захисників України в партнерстві з організацією "Українці Разом"

А-Банк підтримує захисників України та приєднується до всеукраїнського соціального проєкту на підтримку учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей, засновником якого є організація «Українці Разом». Це унікальна за масштабами допомоги та кількістю учасників програма соціально-правової підтримки захисників України, яка діє з 2015 року.

А-Банк в партнерстві з “Українці Разом” надають спільну соціальну кредитну картку “Українці Разом” на базі картки “Зелена” платіжної системи Visa. Картка "Українці Разом" в партнерстві з А-Банком задовольняє будь-які потреби в банківському обслуговуванні, дозволяє учасникам бойових дій на сході України та членам їхніх сімей бути цілодобово захищеними та отримувати необхідну допомогу, а також соціальні знижки та послуги.

Соціальна картка “Українці Разом” дозволяє кожному власнику отримувати такі можливості:
● правова підтримка та юридична консультація;
● обстеження та отримання медичних послуг;
● психологічна підтримка;
● знижки на покупки у всеукраїнських торгових мережах;
● освітні, оздоровчі та розважальні програми для учасників АТО/ООС та членів їхніх родин.
Наразі можливості картки постійно збільшуються.

А-Банк зі своєї сторони задовольняє потреби учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей в банківському обслуговуванні з кредитною карткою “Українці Разом”, на базі картки “Зелена” платіжної системи Visa, та надає:

● кредитний ліміт до 200 000 грн;
● пільговий період до 62 днів;
● нарахування на залишок власних коштів - 5%;
● кешбек до 20%;
● безкоштовне обслуговування.

З карткою клієнти можуть користуватися як кредитними, так і власними коштами або отримувати будь-які грошові зарахування, безконтактно розраховуватись в торгових точках чи купувати в Інтернеті та отримувати знижки від партнерів всеукраїнського об'єднання "Українці Разом".

Отримати картку «Українці Разом» в партнерстві А-Банка з «Українці Разом» можуть такі особи:

● учасники АТО/ООС - учасники бойових дій, інваліди війни, учасники війни або інші особи, за наявності документа, який підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції / операції об’єднаних сил, виданого не раніше 2014 року;
● члени сімей загиблих героїв - воїнів, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції / операції об’єднаних сил і загинули за Україну.

Для оформлення картки учаснику бойових дій / інваліду війни або членам їхніх сімей необхідно попередньо бути обов’язково зареєстрованими в соціальній програмі “Українці Разом” за посиланням Соціальна картка «Українці Разом», та звернутись у найближче відділення А-Банку.
На сьогодні видача таких карток проводиться в пілотному режимі тільки в місті Києві.


Про А-Банк:

А-БАНК представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку - надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України - 232 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.
За новинами А-Банку стежте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.


Про організацію «Українці Разом»:

«Українці Разом» – Всеукраїнське об’єднання свідомих і небайдужих українців, що було створено для допомоги захисникам України, які брали/беруть участь в антитерористичній операції / операції об’єднаних сил на сході України, та членам їхніх сімей. Основна мета організації – об’єднувати українців, допомагати воїнам на фронті, а також надавати соціальний і правовий захист учасникам АТО/ООС та їх сім’ям.

У своїх лавах організація “Українці Разом” об'єднує близько 300 тис. захисників України та понад дві з половиною тисячі партнерів програми і має свої філії в усіх областях України. Майже на мільярд гривень допомоги по програмі Соціальна картка «Українці Разом» вже отримали захисники України від партнерів «Українці Разом» з початку російсько-української війни. «Українці Разом» – це об’єднання однодумців, які прагнуть своїми рішучими і ефективними діями допомагати іншим та змінити долю України та Українців на краще. Адже УКРАЇНЦІ РАЗОМ - це ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ!

За новинами «Українці Разом» стежте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Telegram, Youtube.

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине
ТЕГИ: банкООС
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...