UA
 

Призи та розіграші від E-matras на честь 15-річчяРеклама

Корреспондент.biz,  17 апреля 2020
0
8
    Призи та розіграші від E-matras на честь 15-річчя
Фото надане рекламодавцем

Цього року інтернет-магазину E-matras виповнилося 15 років. І в честь цієї знакової події вони можуть запропонувати акції і знижки на всю свою продукцію до кінця року.

В асортименті представлені високоякісні матраци, з різними рівнями жорсткості.

Клієнтові пропонують безпечні покупки онлайн і зручну доставку. Менеджери інтернет-магазину завжди раді поділитися досвідом і знаннями, тому пропонують зв'язатися з ними по телефону. Кваліфіковані консультанти нададуть всю необхідну інформацію про актуальні акції, стан замовлення і з задоволенням дадуть відповідь на питання про вибір відповідного матраца або іншого товару із запропонованих магазином.

Інтернет-магазин з 13.09.21 по 24.10.21 буде відзначати свій день народження. З цього приводу нас чекають призи та розіграші від E-matras, а також великі знижки на список популярних товарів:

• Перший тиждень (з 13 по 19 вересня) - до мінус 50% на Топпери і матраци.
• Категорія м'яких меблів (крісла, стільці, дивани) - до мінус 45% на всі товари з розділів на сайті (з 20 по 26 вересня).
• Шафи, тумби, комоди і ліжка - з 27 вересня по 3 жовтня очікуйте до мінус 50% на меблі для спальні.
• До мінус 70% на аксесуари і приналежності для спальної кімнати: в список товарів потрапили ковдри, наматрацники, подушки (з 4 по 10 жовтня).
• Покривала, підковдри, пледи, постільна білизна з 11 по 17 жовтня будуть доступні зі знижкою до мінус 70% - шанс купити текстильну продукцію своєї мрії.
• З 18 по 24 жовтня в магазині будуть знижки до 40% на текстильні вироби та меблі для дитячих кімнат.

Зверніть увагу, що кожен клієнт інтернет-магазину матраців, який зробить покупку в зазначений проміжок часу, автоматично стає учасником розіграшу. Переможець буде визначений після закінчення акційного тижня.

Призи для переможців

Всі, хто куплять щось в E-matras під час акції, мають шанс виграти:

• наматрацник Velfont Virusan - розіграш 22 вересня;
• топпер Top Delicate Classic від Sleep Care - переможця виберуть 29 вересня;
• двосторонній матрац Simple Care Foam від бренду Sleep Care - результати 6 жовтня;
• ковдру Easy Relax - розіграш 13 жовтня;
• набір спального приладдя від Sleep Care - розіграш 20 жовтня;
• дитячий матрац Lenny Dreams - розіграш 27 жовтня.

Матраци, які ви можете придбати через інтернет-магазин E-matras - це продукція, що характеризується кращими фірмовими і сертифікованими матеріалами. Вони забезпечують високу якість матраців. В асортимент входять популярні кишенькові матраци, які наповнені пружинами зі сталевого дроту найвищої якості. Кожна пружина поміщена в окрему кишеню, що забезпечує відповідну підтримку тіла, його комфортне розташування і точкову гнучкість.

Тверді, стійкі до деформації матраци

Також представлені в асортименті латексні моделі, в яких немає пружин - вони складаються з високоякісної семізонной латексної піни. Це унікальний продукт, який демонструє точкову гнучкість. Його структура не прогинається ні в якому іншому місці, крім того, яке піддається тиску. Це важлива характеристика, яка визначає правильну підтримку хребта. Ще одна перевага латексних матраців - протиалергічні властивості, завдяки особливій структурі латексної піни.

В асортименті є високоякісні термопластичні моделі, високоеластичні і спеціалізовані вироби, які характеризуються ортопедичними властивостями, гнучкі нерегульовані і регульовані каркаси матраців, протектори, які допомагають утримувати матраци в чистоті, латексні і термопластичні подушки і чохли.

E-matras запрошує клієнтів скористатися ексклюзивною пропозицією на честь свого 15-ти річчя і зробити вигідні покупки в інтернет-магазині.

ТЕГИ: сонкомфортматрас
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...