UA
 

"Кусум" підкорює найвищу гору планетиРеклама

Корреспондент.biz,  11 февраля 2021, 15:16
0
8
 Кусум  підкорює найвищу гору планети
Фото: Надане рекламодавцем

Група фармацевтичних компаній виступила партнером першої сумської експедиції на Еверест.

16 лютого Україна та українці в усьому світі вперше відзначили День єднання та, що символічно, – він став стартом першої експедиції Сумщини на Еверест. Повз цю подію не змогло пройти одне з найпотужніших фармацевтичних підприємств України група компаній "Кусум". Особливо врахувавши те, що один із учасників експедиції – їх співробітник Олександр Сумцов.

Вагомий внесок "Кусум" стане важливим кроком не лише у розвитку професійного альпінізму як спорту, а й для життя всього регіону, його престижу та визнання, бо про Сумщину та її підприємство дізнається не лише Україна, а й увесь світ, адже їхні прапори будуть майоріти на найвищій точці планети.

До складу команди, яка планує навесні підкорити вершину, увійшов ще один досвідчений сумський альпініст, майстер спорту міжнародного класу Володимир Рошко. Олександр та Володимир є вихованцями клубу "Абалаковець", займаються в одного тренера і багато років поспіль пліч-о-пліч підкорюють "альпіністські території". Це сходження було мрією обох спортсменів, тому коли з'явилися люди, які допомогли в її здійсненні, – щастю не було меж.

Олександр зазначив, що він дуже вдячний саме "Кусуму", підприємству в якому працює, за вагомий внесок і значну допомогу у втіленні задуму про підкорення Евересту.

"Для "Кусум" велика честь бути партнерами та допомогти у такій визначній історичній події для всієї Сумщини. Ми із задоволенням підтримуємо експедицію. "Кусум" пишається тим, що у нас такі цілеспрямовані, спортивні та професійні співвітчизники, а те, що вони працюють разом із нами на одному підприємстві, - вдвічі приємніше.

Їхня витримка та підготовка – зразок не лише для сумчан, а й для всіх українців. Тому як тільки ми дізналися про цей задум, охоче долучилися до його реалізації. Ми віримо, що прапори Сумщини та "Кусум" будуть на піку найвищої гори нашої планети. Можливо, ми станемо першою фармацевтичною компанією України, чия назва буде майоріти на такій висоті. Бажаємо нашим героям підкорювати нові вершини, рухатися тільки вперед, а група компаній "Кусум" завжди буде поруч, щоб допомагати", – зазначає Раджив Гупта, генеральний директор групи компаній "Кусум".

Спортсмени розповіли, що в Непалі досить непоганий інтернет, тому вони сподіваються, що за ходом цієї експедиції можна буде стежити фактично онлайн, і кожен українець матиме чудову нагоду разом з ними "подолати" цей непростий шлях до найвищої вершини світу!

 

ТЕГИ: экспедицияЭверестСумыфармацевтика
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...